N

NIEUW SEIZOEN UNDERCOVER: DIT MOET JE WETEN

nieuw seizoen undercover - netlix undercover - netflix serie - trailer undercover - seizoen 2 - cast

Ook fan van de Netflix serie Undercover? Binnenkort verschijnt er (na lang wachten) van deze topper een nieuw seizoen! Hieronder vind je alles wat je hierover moet weten. 

Vind hier wat je moet weten over het nieuwe seizoen van de Netflix serie Undercover > 

Het eerste seizoen van deze Netflix topper werd niet alleen in Nederland en België, maar over de hele wereld super populair. De ‘drugsserie’ werd in ons land en bij de zuiderburen veruit het meest gestreamd. Het tweede seizoen is vanaf 6 september exclusief te zien op Netflix.

Seizoen 1

Ferry Bouman is één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekends en vakanties op een camping op honderd meter van zijn huis. De Belgische politie brengt twee undercoveragenten, een man en vrouw die een koppel moeten spelen, op de camping onder om contact te leggen en in zijn netwerk te infiltreren.

Ook leuk! Vind hier alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van La Casa de Papel >

Seizoen 2

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim bij Human Rights waar ze onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Met hulp van haar ex-collega Bob komt ze op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western-manege in het Belgische achterland.

Bob gaat daar undercover en probeert alles te weten te komen van twee wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de echte identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder. Ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is…

Nieuwe gezichten in seizoen 2 

Vanaf 6 september ziet je naast de oude cast ook een paar nieuwe gezichten in Undercover. Het gaat onder anderen om Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart. Ook Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen een nieuwe rol. Zij zijn te zien als wapenhandelaars JP en Laurent Berger. Zie hier de video waarin de nieuwe gezichten worden voorgesteld:

Trailer seizoen 2

Nieuwsgierig naar de eerste beelden? In deze video krijg je vast een beeld van het vervolg:

En, kun jij ook niet wachten tot er een nieuw seizoen van Undercover komt?

CategoriesChill