H

HOTEL MET LEUKE BAR IN AMSTERDAM: 12 x TIPS

leuke hotelbar amsterdam - hotel met leuke bar amsterdam - beste hotelbar - hotelbar amsterdam - hotel met bar amsterdam - leuke bar in hotel

Verstopt in de hotels vind je vaak de mooiste hotelbars! Ze zien er prachtig uit en je drinkt er ook nog eens de lekkerste cocktails (en andere drankjes). Maar je moet natuurlijk wel weten waar ze zitten. Hieronder vind je daarom onze tips voor een hotel met een leuke bar in Amsterdam. Tip: blijven slapen kan natuurlijk altijd!

Op zoek naar een hotel met leuke bar in Amsterdam? Hieronder vind je onze tips >

Pulitzer’s Bar

Bij deze mooie, chique bar in het Pulitzer Hotel aan de gracht nodigt het interieur uit voor een avondje drinken en ontspannen. Het is classy, speels en intiem. Perfect voor een date night!
Pulitzer’s Bar > 

Bar The Tailor

De cocktails omschrijven ze bij The Tailor als klassiek met een moderne twist. Het concept achter deze cocktailbar is handgemaakt. Het terras is hier eigenlijk meer een binnentuin en is de perfecte ontsnapping aan de drukke stad!
Bar The Tailor >

Bluespoon

In deze bar in het Andes Hotel aan de Prinsengracht is het personeel creatief en enthousiast en dat zorgt voor een totale beleving. Ze houden van creativiteit, maar ook de klassiekers worden met liefde bereid.
Bluespoon >

Bar TwentySeven

Bij deze toffe bar in Hotel TwentySeven wordt je door een liftbediende persoonlijk naar de bar gebracht. Geniet hier van cocktails, whisky of een goed glas wijn en bestel een van de heerlijke bar bites.
Bar TwentySeven > 

W Lounge

Op de bovenste verdieping van Hotel W Amsterdam zit de W Lounge, waar je de lekkerste cocktails (en andere drankjes) drinkt terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht over de hele stad. 
W Lounge > 

Super Lyan

Super Lyan is een cocktailbar in het Kimpton de Witt hotel met een super fijn sfeertje. De bartenders hier hebben veel van de wereld gezien en overal proberen ze inspiratie op te doen en dat te verwerken in hun cocktails. 
Super Lyan >

Ook leuk! Vind hier de leukste hotels voor een staycation in Amsterdam >

Taiko

Een absolute aanrader voor een lekkere borrel of juist een ontspannen momentje met een goed gerecht is Taiko Cuisine & Bar in het Conservatorium Hotel. Geniet hier in Aziatische sferen van jouw avond!
Taiko >

Lotti’s

Lotti’s in de Hoxton is fancy maar toch voelt het er laid-back. De service is goed, het eten lekker en de sfeer is lekker los. Ze hebben hiernaast altijd goede muziek, lekkere wijn en een uitgebreide cocktailkaart. 
Lotti’s >

Malabar Amsterdam 

Deze bar bevind zich in Hotel Jakarta in op het Java-eiland. Hier smelten Amsterdams en Indonesisch Java samen! Geniet van een heerlijke cocktail én van het fenomenale uitzicht over het IJ.
Malabar >

Twenty Third Bar

De bartenders van deze skybar in het Okura Hotel maken met hun cocktails een knipoog naar de stad die aan hun voeten ligt. Ken jij de stad door en door? Dan vind jij herkenbare elementen terug op de kaart!
Twenty Third Bar >

Bar Brasserie Occo

In het 5-sterren boutique hotel The Dylan vindt je Bar Brasserie Occo. Hier kun je heerlijk eten en drinken, ook in de stadse binnentuin. In de warmere maanden heeft deze binnentuin een eigen bar!
Bar Brasserie Occo >

Vault Bar

Deze verborgen cocktailbar vind je onderin het Waldorf-Astoria in een oude (bank) kluis. Let wel: je moet hier eerst het wachtwoord voor ontrafelen. Een echte aanrader als je een avondje all out gaat!
Vault Bar >

En, bij welk hotel met leuke bar in Amsterdam ga jij binnenkort cocktails drinken?

CategoriesDrankje doen