H

HIER KOOP JE DE MOOISTE BLOEMEN IN AMSTERDAM: 6 x TIPS

Bloemen kopen Amsterdam

Of je nu een feestje hebt, een zieke vriend wilt opvrolijken, je liefde wilt tonen of gewoon wat zelfliefde wilt geven – bloemen zijn een goed idee voor in huis! In Amsterdam zijn er talloze bloemenstalletjes en winkels die de mooiste boeketten creëren. Deze kleurrijke hotspots zijn perfect om de mooiste boeketten te scoren en je dag op te fleuren. Hieronder lees je waar jij de mooiste bloemen in Amsterdam koopt.

Op zoek naar een mooie bos bloemen? Hier koop je de mooiste bloemen in Amsterdam >

1. Bloemenhandel Sijmons

We beginnen dit rijtje met één van onze favorieten van dit rijtje: Bloemenhandel Sijmons zit gevestigd in de bruisende Pijp en weet precies hoe een mooi boeket in elkaar zit. Je kunt zelf je boeket samenstellen of je laten adviseren door het behulpzame personeel. Adres: Gerard Doustraat 158.

Lees hieronder verder >

2. Gerda’s Bloemen

Hier koop je ware kunstwerken! Bij Gerda’s Bloemen koop je de mooiste lossige, tuinige, veldboeketten. Wist je dat het Rijksmuseum hier bloemen bestelt? Juist ja, dan weet je dat het goed is. Adres: Runstraat 16.

Hier koop je de mooiste bloemen in Amsterdam >

3. Bloemenweelde Amsterdam

Bloemenweelde is een mooie bloemenwinkel in Amsterdam, waar je bloemen kunt kopen voor jezelf, of om te laten bezorgen bij iemand anders. De bloembinders maken graag ter plekke een prachtig vers boeket voor je, met precies de bloemen die jij in de winkel uitkiest! Ook hebben ze hele leuke potjes en vazen staan. Adres: De Clercqstraat 112-114.

5 x Redenen om iemand bloemen cadeau te doen >

4. Teunis Veenema

Bij Teunis maken ze de mooiste arrangementen en proberen ze zoveel mogelijk creatief en innovatief te zijn, en dat zie je terug in zijn winkel! Hier vind je geen rozen uit Kenia maar de grotere uit Ecuador. Alles behalve de standaard dingen. We like! Adres: Koninginneweg 271.

5. Prinselijk Gebonden

Op zoek naar een stoer, bijna artsy boeket? Nou, dan ben je bij Prinselijk Gebonden aan het juiste adres. Zij maken stoere boeketen met natuurlijke materialen: los en veldtachtig met veel takken. Ze verkopen alles per stuk en je hebt al een mooi boeket vanaf €25,00.

De mooiste bloemen in Amsterdam >

6. Bloembinderij Veronica

Bloembinderij Veronica is gevestigd in Amsterdam West en maak ook mooie, bijzondere bloemstukken. Door hun ervaring en vakkundigheid mogen zij zich specialist noemen in onder andere handgebonden boeketten, rouwbloemwerk en al het overige bloemwerk. Adres: Bos en Lommerweg 241.

Waar ga jij een bos bloemen kopen in Amsterdam?

CategoriesNiet gecategoriseerd