G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 15, 16 EN 17 JUNI

Het brede aanbod en de keuzes van het Amsterdamse weekend zijn weer in zicht. Voor (passieve) sporters, haringliefhebbers, bagel brunches, salsadansers, vaderliefhebbende kinderen en alles er tussen in. Wij hebben de opties voor dit weekend op een rij gezet, dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni! Girls Who Weekend Guide. Weekend Tips Amsterdam.

Het brede aanbod en de keuzes van het Amsterdamse weekend zijn weer in zicht. Er is van alles te doen. Voor (passieve) sporters, haringliefhebbers, bagel brunches, salsadansers, vaderliefhebbende kinderen en alles er tussen in. Oh, en zit je krap bij kas maar heb je nog wel een komkommer in je koelkast liggen? Betaal hiermee bij de Komkommerkantine en je krijgt er een heuse G&T voor terug! Wij hebben de opties voor dit weekend op een rij gezet, dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!

Volg het WK 2018 met burgers – vanaf donderdag 14 juni, THE BUTCHER Social Club

Voetballiefhebbers opgelet! Het WK gaat weer van start en ondanks het missen van onze spelers, kunnen we er weer volop van genieten. Is jouw laptop of woonkamer iets te klein en zoek jij nog een plek om de wedstrijden op groot scherm te kijken? THE BUTCHER Social Club is the place tijdens het WK. Er staat een XXL scherm klaar om elke wedstrijd nauwlettend te kunnen bestuderen. Ook de grill staat al warm voor de hongerige voetbalfanaten!

Weekend Tips AmsterdamWeekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!

Haring & Genever borrel – vrijdag 15 juni, Proeflokaal A. van Wees

Sommigen van ons kijken er al weken naar uit; de komst van de Hollandse Nieuwe! Op zichzelf al heerlijk, maar écht onverslaanbaar met oesters & kaviaar. Reden genoeg dus om op vrijdag een bezoekje te brangen aan de Haring & Genever borrel. Voor €3 krijgt je een Hollandse Nieuwe & een glas van kruidige Taainagel Scheepsgenever. Een top combi, want dankzij de toevoeging van onder andere dille, venkel en kervel tijdens het distilleren van de Taainagel komt de smaak van de haring het best tot zijn recht bij het drinken van deze genever.

Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!

Komkommer de nieuwe crypto? – Donderdag 14 juni & Vrijdag 15 juni, De marktkantine

Economen wereldwijd strijken bedachtzaam over de kin: Is onze komkommer de nieuwe bitcoin? Hendrick’s Gin weet het zeker. Want op 14 juni, World Cucumber Day, betaal je twee dagen lang met de groenste valuta ter wereld in de Komkommerkantine. De eerste ongewone Hendrick’s & Tonic kost geen cash of cryptos, maar 1 komkommer. Met daarnaast overdadig veel komkommerdelicatesses en dito entertainment. Komkommer je ook? Meld je aan via Facebooken stuur een WhatsApp naar de Cucumber Hotline: +316 54 34 59 23.

Weekend tips 15, 16 en 17 juni

Coconuts – vrijdag 15 juni, Bitterzoet

Wanneer we geen haring en komkommers meer kunnen zien is het tijd om het schroom van ons af te schudden in Bitterzoet. Tijdens deze editie van Coconuts komen de shaky tunes uit  Colorful Soundsystem en draaien de kokosnoten weer om de oren. Trek je meest kleurrijke outfit aan en kom dansi’s doen met de knapperds van Coconuts. Oude en hedendaagse Hip Hop, R&B, Dancehall, Afro en Tropical Tunes – voor ieder wat wils!

VEGGIE Festival – vrijdag 15, zaterdag 16 juni & zondag 17 juni, NDSM-werf

Girls Who Eat Veggie, dit is een te gek festival voor jullie. Maar ook voor doorgewinterde vleeseters of degenen die (nog) niet 100% vegetarisch eten. Want laten we eerlijk zijn, iedere dag vlees eten is (gelukkig) niet meer van deze tijd. Daarom wil VEGGIE festival de harten van alle foodlovers veroveren met een veelbelovende food-line up. Er zullen 15 unieke food experiences te beleven zijn onder het motto ‘bewust genieten’: van verrassende kleine foodtrucks tot inspirerende groentechefs. Op het festival heb je keuze uit kleurrijke groentegerechten, stoere veggie-burgers, mezzes, falafel, homemade lemonades, de nodige gin-tonics en speciaalbieren. Wie neem jij mee?

Girls Who Eat Veggie, dit is iets voor jullie. Maar ook voor doorgewinterde vleeseters of degenen die (nog) niet 100% vegetarisch eten. Want laten we eerlijk zijn, iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Daarom wil VEGGIE festival de harten van alle foodlovers veroveren met een veelbelovende food-line up. Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!

Een weekendje naar Eindhoven? Dit zijn de leukste tips!

Open Garden Day zaterdag 16 juni,Andaz hotel & Bluespoon

Verborgen in het centrum van Amsterdam vind je deze unieke locatie, en op zaterdag 16 juni kun je een magische wandeling door de Alice in Wonderland-geïnspireerde tuin van het Andaz hotel lopen. De tuin is ontworpen door de legendarische Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. Je vindt een combinatie van vele stijlen, waar diversiteit de hoofdrol speelt. Nu houden we op, de rust kun je ontdekken tijdens de Open Garden Day. Oh, en je kunt ook culinair in de watten worde gelegd met geserveerde gerechten van Bluespoon, het restaurant gevestigd in het Andaz hotel.

Girls Who Weekend Guide

Wereldrecord Reggaeton dansen, zaterdag 16 juni, Westerpark

Aanstaande zaterdag komt heel dansend Nederland bij elkaar om in het Westerpark op onze favoriete músici te danken: Reggaeton! Dit evenement is alvast een warmdraaiertje op het festival Macumba dat op 7 juli plaatsvind. Alle mannen, vrouwen, kanaries, buren, katten en energiekelingen zijn welkom om samen het wereldrecord reggaeton dansen te vestigen. Durf je het aan?

Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni!

Israëlische Bagel Brunch – zaterdag 16 & zondag 17 juni, Bar Fisk

Oh yes! Bar Fisk in de pijp serveert vanaf nu elk weekend de Bagel Brunch. Schuif voortaan op zaterdag en zondag aan voor een volledig huisgemaakte brunch met bijzondere Israëlische twist. In de hoofdrol uiteraard De Bagel. Van feta en aubergine Shakshuka-bagels tot specials met spinazie, ei en romige mozzarella. Maar ook voor frisse salades, polenta chips, oesters en een de beste cocktails ben je hier aan het juiste adres.

Girls Who Weekend Guide

Salsa, Sangria en Escobites – zondag 17 juni, Escobar

Escobar bestaat 1 jaar en dat kan niet ongehoord of ongezien voorbij gaan. Tijd voor een fiesta!! Zoals de keuken van Escobar grensoverschrijdend is, zo zal dit feest ook niet binnen de landsgrenzen blijven. Escobar maakt er een broeierige avond van met de beste beats, smakelijke sangria en je favoriete Escobar happen. Kickstart je avond en kom op tijd, want de eerste 40 gasten krijgen een kan sangria van het huis! Moet je jezelf wel even hebben aangemeld in het event.

Girls Who Weekend Guide

Een whiskey- of bierproeverij, een luxe vaderdag lunch en misschien wel een gratis overnachting voor jou en je vader. Dit zijn de 10 culinaire Vaderdagtips voor aankomende zondag!

Gezocht: het beste sportteam van Amsterdam! – Zondag 17 juni, Foodballen

Op 14 juni gaat het WK van start en we zijn natuurlijk nog steeds een beetje verdrietig dat Nederland niet meedoet. Maar niet getreurd, want bij de Foodhallen valt genoeg te winnen. Tijdens het WK veranderen ze in de Foodballen en op zondag 17 juni is de bijbehorende Sportdag. Meld je aan met je eigen (vrienden) team. De 8 leukste teams mogen hun kracht en kennis op de proef stellen. De winnaars krijgen een exclusieve Foodhallen team hoodie & t-shirt, een geheel verzorgde VIP derde helft! Meer een bankzitter? Ook bij de Foodballen kijk je alle wedstrijden op groot scherm en zijn er pitchers bier en schalen bitterballen in overvloed.

Weekend Tips Amsterdam

Dit waren de Girls Who weekend tips Amsterdam van 15, 16 en 17 juni! Genoeg borrels, festivals en andere hotspots om jouw weekend goed mee door te komen. Wat staat er op jullie planning?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips