K

KANT-EN-KLARE GIRLS WHO PUBQUIZ MET VRAGEN & ANTWOORDEN

pubquiz - kant en klare pubquiz - pubquiz downloaden - leuke pubquiz voor thuis

Zin in een leuke én leerzame avond vol gezelligheid? Speel de kant-en-klare Girls Who Pubquiz, waarbij uiteeinlopende thema’s aan het bod komen en jullie kennis wordt getest met een humoristisch randje. Uiteraard in Girls Who-jasje!

Hier vind je hoe je onze kant-en-klare online pubquiz kunt downloaden voor een gezellig en competitief avondje thuis >

Girls Who Pubquiz

Leuke vriendinnenavond op de planning? Of een romantische date night met je lover? Leuk idee: daag elkaar uit met een pubquiz! De ready to play pubquiz bestaat uit verschillende rondes waarin vragen over onder andere eten, drinken, Amsterdam & reizen voorbij komen. Want, wat weten jij en je vrienden eigenlijk over bepaalde delicatessen, wijnen of landen? De pubquiz bestaat uit maar liefst vijf rondes en 45 uiteenlopende vragen, zodat je er een avondvullend programma van kunt maken. Uiteraard met een paar lekkere borrelhappen en biertjes, een fles wijn of cocktails erbij.

Na het aanschaffen van de quiz kun je gelijk beginnen met spelen. Je ontvangt de quiz, een antwoordformulier om de antwoorden op in te vullen en een handleiding met spelregels. Vorm een sterk team, bedenk een leuke prijs voor het winnende team,  leg pen & papier klaar en you’re good to go.. Ready? Set? Play!

Hier download je de Girls Who Pubquiz >

Tekst gaat door onder de foto >

pubquiz - kant en klare pubquiz - pubquiz downloaden - leuke pubquiz voor thuisgirls who pubquiz // kant-en-klare pubquiz vragen downloaden // pubquiz vragen en antwoorden // pubquiz kopen

Zo werkt de ‘Pubquiz vragen en antwoorden’

Wij hebben voor jullie een kant-en-klare pubquiz gemaakt met eye-catchy layout waarin allerlei leuke vragen en de antwoorden daarop te vinden zijn. Ready to download! Het enige dat jij nog hoeft te doen is een leuk quizteam optrommelen eventueel een leuke prijs uitkiezen voor de winnaar en een quizhost uitkiezen.

Deze quizhost kondigt de vragenrondes aan en af, leest de vragen voor, geeft de antwoorden en telt uiteindelijk de scores bij elkaar. Zo heb je dus maar één exemplaar van de Girls Who Pubquiz nodig (deze moet de quizhost aanschaffen), omdat de schermen via Zoom gedeeld kunnen worden met de deelnemers.

Tekst gaat door onder de foto >

kant en klare pubquiz

Pubquiz date

Het opnemen tegen verschillende teams is leuk, maar de pubquiz is ook ideaal voor een originele date thuis. Download de quiz, open het bijvoorbeeld op tv en stel om en om de quizvragen. Jullie houden beiden de scores bij en aan het eind controleer je de antwoorden. De winnaar krijgt uiteraard een (romantisch) cadeautje van de ander 😉 Meer leuke date tips voor thuis vind je hier >
Daten op afstand? Ook daarvoor is deze online pubquiz ideaal!

Handleiding en antwoordformulier

Naast de vragen en antwoorden ontvang je ook een handleiding en speluitleg voor de Girls Who Pubquiz, evenals een antwoordformulier om de (hopelijk correcte!) antwoorden op bij te houden. Deze moet je wel even zelf printen, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van een A4’tje.

Ready? Set. Download!

De complete Girls Who Pubquiz kost maar €4,99 en koop je via deze link. Na aankoop kun je de quiz direct downloaden en beginnen met spelen!

Maak jij tijdens het pubquizzen leuke kiekjes? Vergeet ze niet met ons te delen op Instagram: @girlswhomagazine

pubquiz vragen en antwoorden // pubquiz kopen

CategoriesWeekend tips