L

LOCKOWN-TIP: SPEEL DE GIRLS WHO PUBQUIZ

pubquiz - kant en klare pubquiz - pubquiz downloaden - leuke pubquiz voor thuis

Even helemaal klaar met eindeloos bingen en klaar voor wat actie vanaf de bank? Organiseer een online pubquiz vanuit huis! Perfect om op afstand tegen verschillende teams te spelen, maar ook leuk om samen met je lover vanaf de bank te doen. Wij hebben voor jullie een kant-en-klare Girls Who Pubquiz gemaakt voor een competitief en coronaproof avondje!

Hier vind je hoe je onze kant-en-klare online pubquiz kunt downloaden voor een gezellig en competitief avondje thuis >

Girls Who Pubquiz

Van coronaproof uitjes in Amsterdam, een glühwandeling in Rotterdam tot 51 x tips tegen verveling: wij doen er alles aan om deze corona-periode zo gezellig mogelijk voor jullie te maken. Zo kwamen we ook op het idee van een online pubquiz voor thuis. Dé manier om binnen de maatregelen een gezellige avond met vriendinnen, collega’s of teamgenoten (op afstand) te organiseren!

Hier download je de Girls Who Pubquiz >

Gezellige pubquiz rondes

De online pub quiz is uiteraard in Girls Who Style, wat niets anders inhoudt dat leuke thema’s als eten, drinken, Amsterdam & reizen zijn verwerkt in de pubquiz rondes. Want, wat weten jij en je vrienden eigenlijk over bepaalde delicatessen, wijnen of landen?

De pubquiz bestaat uit maar liefst vijf rondes en 45 uiteenlopende vragen, zodat je er een avondvullend programma van kunt maken. Uiteraard met een paar lekkere borrelhappen en biertjes, een fles wijn of cocktails erbij.

pubquiz - kant en klare pubquiz - pubquiz downloaden - leuke pubquiz voor thuisgirls who pubquiz // kant-en-klare pubquiz vragen downloaden

Zo werkt het

Wij hebben voor jullie een kant-en-klare pubquiz gemaakt met eye-catchy layout waarin allerlei leuke vragen en de antwoorden daarop te vinden zijn. Ready to download! Het enige dat jij nog hoeft te doen is een leuk quizteam optrommelen eventueel een leuke prijs uitkiezen voor de winnaar en een quizhost uitkiezen.

Deze quizhost kondigt de vragenrondes aan en af, leest de vragen voor, geeft de antwoorden en telt uiteindelijk de scores bij elkaar. Zo heb je dus maar één exemplaar van de Girls Who Pubquiz nodig (deze moet de quizhost aanschaffen), omdat de schermen via Zoom gedeeld kunnen worden met de deelnemers.

pubquiz - kant en klare pubquiz - pubquiz downloaden - leuke pubquiz voor thuis

Pubquiz date

Het opnemen tegen verschillende teams is leuk, maar de pubquiz is ook ideaal voor een originele date thuis. Download de quiz, open het bijvoorbeeld op tv en stel om en om de quizvragen. Jullie houden beiden de scores bij en aan het eind controleer je de antwoorden. De winnaar krijgt uiteraard een (romantisch) cadeautje van de ander 😉 Meer leuke date tips voor thuis vind je hier >
Daten op afstand? Ook daarvoor is deze online pubquiz ideaal!

Handleiding en antwoordformulier

Naast de vragen en antwoorden ontvang je ook een handleiding en speluitleg voor de Girls Who Pubquiz, evenals een antwoordformulier om de (hopelijk correcte!) antwoorden op bij te houden. Deze moet je wel even zelf printen, maar je kunt ook gewoon gebruik maken van een A4’tje.

Ready? Set. Download!

De complete Girls Who Pubquiz kost maar €4,99 en koop je via deze link. Na aankoop kun je de quiz direct downloaden en beginnen met spelen!

Maak jij tijdens het pubquizzen leuke kiekjes? Vergeet ze niet met ons te delen op Instagram: @girlswhomagazine

CategoriesWeekend tips