5

5 x ELEKTRISCHE WARMHOUDERS WAARDOOR DE VERWARMING UIT KAN

budget-tips warmhouders

Natuurlijk is het fijn als het lekker warm is in je huis, maar de prijzen stijgen de pan uit. Daarom komt GIRLS WHO met 5 budget-tips zodat jij nog een tijdje langer de verwarming uit kan zetten. En geloof ons, deze tips wil je niet missen!

1. De extra lange kruik van de Primark

Misschien zag je hem al vaak voorbij komen op TikTok of Instagram, maar deze kruik is een aanwinst voor aankomend seizoen! De kruik is maar liefst een halve meter lang en houd je heerlijk warm! Je scoort hem bij de Primark voor een leuk prijsje (€7,00).

2. Het knuffeldeken van Action

Is dit niet iets wat we allemaal nodig hebben? Een elektrisch knuffeldeken, dat klinkt toch amazing? De binnenkant is mega zacht van sherpa-fleece en de buitenkant is flanel. Dat is niet alles, hij heeft om precies te zijn negen warmtestanden, dus jij kan precies bepalen hoe warm je de deken wilt hebben. Dit alles voor maar €35,00. Dat is nog eens winnen!

3. Elektrische voetenwarmer

Ja, je leest het goed, nooit meer koude voeten door deze heerlijke voetenwarmer! De voetenwarmer heeft drie verschillende warmtestanden en schakelt zichzelf na 90 minuten automatisch uit. De fleece is uitneembaar en gemakkelijk te wassen. We like!

4. Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen

Naast het feit dat kaarsen warmte geven, staat het ook nog eens heel gezellig in huis. Ben je in een creatieve bui? Maak dan eens je kaarsen zelf! Hier lees je precies hoe je dat moet doen, succes!

geurkaars - geurkaarsen - geurkaarsen kopen - geurkaars goedkoop - goedkope geurkaarsen - betaalbare geurkaarsen

Dit zijn de mooiste geurkaarsen onder de 10 euro >

5. Laat de oven of droger open na gebruik

Heb je de oven gebruikt voor een taart, ovenschotel of afbakbroodjes? Laat hem na gebruik open staan en je zult merken dat het toch een graadje of twee warmer wordt! Hetzelfde geldt voor de droger, handig toch?!

Welke budget-tip(s) ga jij gebruiken aankomend seizoen?

CategoriesChill