G

GELD OPHALEN VOOR HET GOEDE DOEL? ZO DOE JE DAT!

sponsorloop tops - geld ophalen goed doel - vrijwilligerswerk doen - marathon lopen -sponsorgeld ophalen

Ben jij over het algemeen ook drukker met de nieuwe Zara collectie dan het helpen van je medemens? Wij zeggen: doe dan eens iets voor het goede doel! Het is allereerst hartstikke leuk om te doen, het geeft je een goed gevoel en je helpt er een ander enorm mee. Karma-punten gegarandeerd, en wie wil dat nou niet?

 Doe mee aan een activiteit en laat je sponsoren

Er zijn ieder jaar extreem veel (sport) evenementen waar je aan mee kan doen om geld op te halen voor het goede doel. Een heleboel stichtingen willen die goede initiatieven graag helpen. Een van die stichtingen is stichting Zonnegloren: een organisatie die allemaal projecten omtrent gezondheid steunen in de regio Utrecht.

Ga jij dus sporten (hardlopen, zwemmen, fietsen of misschien zelfs alle drie) voor het goede doel en zoek je sponsors? Of heb je een ander initiatief wat met gezondheid te maken heeft en is dit in de regio Eemland? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar kim@girlswhomagazine.nl en wij zullen je aan hen voorstellen. Wij kunnen jou een handje helpen met het ophalen van een mooi bedrag!Hulp nodig met het ophalen van een sponsorbedrag? Mail ons!

Verkoop oude spullen en doneer de opbrengsten

Grote kans dat jij veel meer spullen hebt dan dat je eigenlijk nodig hebt. Ga eens een dagje met vriendinnen op de IJ-hallen staan. Je hebt dan een gezellige dag, bent van al je oude troep af én je hebt een lekker bedrag wat je kan doneren aan een goed doel! Dat noemen wij nog eens een win-win situatie.

5 tips om geld te verdienen met oude kleding >

Wordt vrijwilliger

Naast financiële hulp zoeken de meeste goede doelen ook altijd vrijwilligers. Boodschappen doen voor ouderen, een kopje thee drinken met iemand die eenzaam is of vluchtelingen helpen met de Nederlandse taal. Ieder uurtje van jouw tijd helpt! Neem eens een kijkje op websites als VCA, de Regenboog of Dock.

6 x toffe organisaties voor vrijwilligerswerk >

Kortom, er zijn genoeg manieren om geld op te halen voor het goede doel. Hoe ga jij een steentje bijdragen?

CategoriesGive