1

10 x FLEXWERKPLEKKEN IN KAAPSTAD

flexwerken in Kaapstad - Workshop 17 - Co-werkplaatsen in Kaapstad - Shared Office Space - hotel met flexwerkplek Kaapstad - Hotel Cartel House - workation in Kaapstad - workation in Zuid-Afrika

Nu steeds meer banen niet meer vastgeplakt zitten aan een vaste werkplek, kunnen we óveral ter wereld werken. Zolang er maar wifi is! Maar je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je terecht kunt met je laptop. Daarom hier op een rijtje: 10 x fijne flexwerkplekken in Kaapstad.

Goede wifi, lekkere koffie en een fijne werkplek: dit zijn 10 x fijne flexwerkplekken in Kaapstad >

1. Cape Town Office

Een werkplek met de gemakken van thuis, inclusief een huiselijke feeling & ruimte voor netwerken en creatieve samenwerkingen. Dat is waar de flexwerkplekken bij Cape Town Office naar streven. En, met de door Amerikaans businessmagazine Forbes bekroonde titel als ‘één van de 10 beste co-werkplaatsen van de wereld’, lukt ze dat aardig! Ook leuk: je vindt hier wekelijks filmavonden, vrijdagmiddagborrels & lunches én maandelijks netwerkevenementen.

Ook leuk! Dit zijn de beste steden voor een Workation in Europa >

2. Akro

Met een modern interieur, diverse werkplekken van grote vergaderzalen tot eenpersoonskantoren én veel mede digital nomads-leden is Akro een fijne spot wanneer je bergen werk wilt verzetten. Deze flexwerkplek vind je op drie plekken in Kaapstad: één in het centrum, één bij de Salt River en nog eentje bij de Waterkant. Zoek je favoriete werkplek op en klap je laptop maar open. Misschien met een lekkere koffietje erbij?

3. Workshop 17

In de altijd levendige wijk Kloof Street kun je naast winkelen, eten & kunstgalerijen bezoeken, óók jezelf terug trekken voor een fijne werksessie. Zo vind je in het hart van Kloof Street Workshop 17, waar er 30 privékantoren, co-werkplaatsen in het café, vergaderzalen en een hot-desking beschikbaar zijn. Terwijl het tegelijkertijd huiselijk Handig voor een zakelijke meeting of om gezellig te netwerken met mede digital nomads!

4. V&A Waterfront

Aan de voet van Signal Hill vind je het V&A Waterfront. Hier werk je op toffe plekken met de Tafelberg en het diepblauwe water van de Tafelbaai op de achtergrond. Maar er zijn ook andere talloze manieren om hier je tijd door te brengen. Denk aan een hapje eten of een drankje doen, maar ook een concert of theater bezoeken, winkelen én zelfs mee gaan op een helikopter- of zeiltochten. Er zijn in deze buurt ook allerlei cafés met goede WiFi waar je met je laptop kunt neerstrijken. Voor ieder wat wils!

5. O’ Two Hotel

Naast toffe co-werkplaatsen, zijn er ook hotels met fijne flexwerkplekken in Kaapstad. Zo vind je 2 kilometer van Milton Beach het O’ Two Hotel waar je – je laptop open kunt klappen bij het zwembad, aan de ontbijttafel. Of op de ruime kamers bij de airconditioning. Je boekt het hotel hier >

6. Hotel Cartel House

Bij Hotel Cartel House kan je niet op één locatie, maar zelfs op drie locaties bergen werk verzetten. Met een app bestel je gemakkelijk koffie, frisdrank of een lekkere maaltijd én het wordt allemaal bij je bureau bezorgd. Dit in combinatie met een adembenemend uitzicht over de stad maakt het een fijne flexwerkplek in Kaapstad. Je boekt een kamer hier >

Hotel nodig? Hier boek je een overnachting bij leuke hotels in Kaapstad >

7. Work & Co

Gelegen op de super centrale Bree Street biedt Work & Co innovatieve, flexibele en ambitieuze werkruimtes waar je samen of alleen baanbrekend werk kunt verrichten. Met uiteraard een goede internet verbinding, gratis koffie, een mooi interieur én met airconditioning op de warme dagen. Wat heb je nog meer nodig?

Meer werkplekken in Kaapstad vind je onder de foto >

8. Bean There Coffee

Of soms wil je iets anders dan een hotel of een co-werkplaats en schuif je liever aan tafel bij een leuk cafeetje/restaurant met goede internetverbinding. Uiteraard hebben ze daar in Kaapstad ook genoeg van. Een voorbeeld hiervan is Bean There Coffee, waar ze een sterk wifisignaal hebben én goede (fairtrade) koffie serveren.

9. Shared Office Space Kaapstad

Een andere plek waar je kunt flexwerken in Kaapstad is Shared Office Space. Tijdens je pauzes kun je die computerschouders los stretchen bij een yogasessie op het dakterras of even relaxen in de schoonheidssalon in het gebouw. Terwijl je de rest van de tijd geconcentreerd aan de slag kunt aan de fijne co-werkplaatsen.

Ook leuk! 12 x ideale flexwerkplekken in Amsterdam >

10. Flexwerk- en lunchplek Ground Art Caffé

Bij het Ground Art Caffé klap je – je laptop open in een ruimte vol met lokale kunstwerken, lekkere koffie en snelle wifi. Terwijl je buiten prachtig uitzicht op de bergen hebt. Als dat niet voor voldoende inspiratie zorgt, vind je hier ook heerlijke (veganistische) gerechten om je geest te stimuleren. Je werkt namelijk beter met een tevreden maag, right?

En, bij welke fijne flexwerkplekken in Kaapstad klap jij je laptop open?

Omslagfoto: Workshop 17

CategoriesWork