F

FLEXWERKEN TUSSEN ZZP’ERS BIJ STARTDOCK IN AMSTERDAM

Flexwerken in Amsterdam. Voworking space Amsterdam . StartDock Amsterdam

Als ZZP’er is de zoektocht naar de ideale flexwerkplek soms al een dagtaak op zich, waardoor het werk nog meer vertraging oploopt. Of je nou wil vergaderen, brainstormen of netwerken. Bij Startdock in Amsterdam zit je goed.

Hoe werkt het?

StartDock is een coworking space met een pand op zowel de Heren- als de Keizersgracht, waar de werksfeer 2.0 omarmt wordt: een gezonde balans tussen werk en leven, met een hele fijne werksfeer. Naast een flixibele werkplek kun je hier tevens vergaderruimtes reserveren en een leuk netwerk aan ondernemers opdoen.

Hierbij word je van alle gemakken voorzien die nodig zijn voor bijvoorbeeld het behalen van deadlines en afstrepen van to do’s. Een lichte en inspirerende ruimte, comfortabele bureaustoelen, goede koffie en harde werkers om je heen.

De beste To Do planners vind je hier >

De gezellige community die StartDock heeft opgebouwd werkT hier dan niet per se bevordelijk voor, maar erg leuk is het wel: af en toe zo’n borrel met ondernemers. Handig trouwens ook, want de meeste zijn hartstikke bereid elkaar (uit de brand) te helpen met dat ene moeilijke klusje. Daardoor kan je samen snelle groei doormaken door kennis en kunde met elkaar te delen. Heel tof!

Meer flexwerkplekken in Amsterdam >

Waar in Amstedam zit jij graag te werken met je laptop?

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[wdi_feed id=”1″]

 

CategoriesWork