1

10 x DE BESTE FILMS OP PRIME VIDEO (VOLGENS IMDB)

prime video films - prime video film - film tip - film tips - goede films - beste films - prime video

Het vinden van de beste films op Prime Video is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Een zoektocht door het aanbod van de streamingdienst is namelijk een behoorlijke uitdaging. Om die reden zochten we de beste films voor je uit! Hieronder vind je de 10 beste Prime Video films op dit moment.

Vind hier de beste Prime Video films >

The Lord of the Rings: The Two Towers (2)

Frodo en Sam trekken verder in de richting van Mordor om hun missie, het vernietigen van de magische ring te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry en Pippin te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas, Aragorn en Gimli koning Theoden van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman.
IMDb: 8,7

The Matrix

De computerhacker Neo komt op een gekke manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld. De wereld die we kennen is volgens Morpheus een virtuele wereld, de Matrix genaamd. Morpheus gelooft dat Neo de enige is die de Matrix kan vernietigen om de mensheid z’n vrijheid weer terug te geven.
IMDb: 8,7

Ook leuk! Vind hier de 10 beste films op Videoland volgens IMDb >

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (1)

Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat de kleine Hobbit Frodo de magische ring heeft waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een avontuur om de ring te vernietigen.
IMDb: 8,8

Forrest Gump

Deze film gaat over een simpele man genaamd Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij verschillende gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Drie decennia lang overkomt Forrest een stroom van gebeurtenissen, die hem meevoeren van football-held tot Vietnam-veteraan en garnalen-magnaat.
IMDb: 8,8

Fight Club

Jack is een verzekeringsinspecteur die aan chronische slapeloosheid lijdt. Bij toeval ontmoet hij Tyler Durden, een zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie. Tyler gelooft dat zelfverbetering voor de zwakken is. Samen met Tyler organiseert Jack de ultieme vorm van (ont)spanning: Fight Clubs, waar mannen het beest in zichzelf loslaten in blote vuistgevechten.
IMDb: 8,8

Inception

Dom Cobb is gespecialiseerd in het stelen van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens. Dankzij die zeldzame gave is Cobb een populaire speler in de wereld van bedrijfsspionage, maar is hij ook in vele landen voortvluchtig. Daarnaast is hij alles kwijt wat hem ooit dierbaar was. Cobb krijgt de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een bijna onmogelijke taak.
IMDb: 8,8

The Lord of the Rings: The Return of the King (3)

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige ring te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.
IMDb: 8,9

Geen zin om lang te zitten? Vind hier 10 x goede korte films (IMDb > 8,5)

The Godfather: Part II (2)

De negenjarige Vito Corleone is getuige van de moord op zijn ouders en broer door een maffiabende op Sicilië. Zestien jaar later heeft Vito zich in Amerika gevestigd en groeit uit tot de peetvader van een machtige maffiafamilie. Na zijn dood treedt Vito’s jongste zoon Michael in zijn voetsporen. Deze probeert van de maffiabusiness een respectabele onderneming te maken.
IMDb: 9,0

The Dark Knight

Met de hulp van luitenant Jim Gordon en openbaar aanklager Harvey Dent wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham uitroeien. Het drietal gaat slim te werk, maar ze worden al snel gepakt door meesterbrein, The Joker. Hij dompelt Gotham onder in anarchie en dwingt hem steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.
IMDb: 9,0

The Godfather (1)

Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een grote maffiafamilie in New York. Leden van een concurrerende familie besluiten drugs te verkopen in de stad. Don Vito moet helemaal niets van drugs weten en laat dit ook blijken. Dit leidt tot allerlei problemen, moordaanslagen en ontvoeringen.
IMDb: 9,2
Welke van deze Prime Video films ga jij als eerste checken?

CategoriesChill