5

5 x LEUKE EVENTS OP MAANDAGAVONDEN IN AMSTERDAM (MAART 2024)

woodford mondays

Op zoek naar een gezellige start van de week? Woodford Reserve Bourbon maakt de komende weken van maandag de leukste dag van de week. Van culturele filmavonden tot culinaire hoogstandjes, er is voor elk wat wils om je ‘saaie’ maandag om te toveren tot een bruisende avond.

Flamboyante filmavond bij The Hoxton (26 februari)

Waan jezelf in de magische wereld van The Great Gatsby tijdens de een filmavond bij favoriet The Hoxton Amsterdam. Geniet van een Woodford-welkomstcocktail terwijl je wordt ondergedompeld in de wereld van klassieke cinema. Terwijl de decadente karakters een Mint Julep aan de lippen zetten, doet het publiek in The Hoxton precies hetzelfde.
Tijd: Inloop om 19:00 uur, aanvang om 19:30 uur, einde om 22:00 uur
Prijs: €20 inclusief welkomstcocktail, popcorn en snacks
Reserveren: Via de website van The Hoxton

Culinaire avonturen met Flying Dutchmen Cocktails (4 maart)

Verwennen je smaakpapillen op maandagavond tijdens een unieke samenwerking tussen Flying Dutchmen Cocktails en sterrenchef Soenil Bahadoer. Met Bahadoer’s verfijnde culinaire skills creëert de chef zijn versie van comfortfood – van de bara tot de rotirol, met daarnaast bourbon-cocktails van de cocktailiconen van Flying Dutchmen Cocktails.
Waar: Flying Dutchmen. Cocktails, Singel 460
Tijd: Shift 1: 17:00 – 18:30, Shift 2: 18:30 – 20:00
Prijs: €49,50 inclusief drie cocktails met bijpassende bites
Reserveren: Via Flying Dutchmen Cocktails

Bijzondere speak easy bars in Amsterdam >

Geurige verwennerij bij Pulitzer’s Bar (11 maart)

Wat hebben gepersonaliseerde parfums en exclusieve cocktails met elkaar gemeen? Voor beiden geldt: het oog wil ook wat én dat wordt gevierd bij Pulitzer’s bar op 11 maart. Laat je betoveren door de magie van geur terwijl je je eigen parfum creëert met behulp van AI-technologie. Laat je vervolgens verrassen door de bijpassende cocktails, geïnspireerd op aroma’s van bergamot, oud en roos. Gevalletje originele invulling van de maandagavond!
Waar: Pulitzer’s Bar, Keizersgracht 234
Tijd: 11 maart, 18:00 – 22:00
Reserveren: Via de website van Pulitzer’s Bar

Stijlvolle avond bij Door 74 (18 maart)

Nog een mooie match op de maandag: ontdek de synergie tussen mode en bourbon tijdens een exclusieve avond bij Door 74. Laat je verrassen door een uniek fashionitem ontworpen door Fleur Bravenboer van Flora Bandana, terwijl je geniet van verfijnde cocktails. Iedereen die een cocktail in de bar bestelt, ontvangt die maandag dit limited edition design dat Bravenboer ter plekken personaliseert. Gaat ‘ie verder als bandana, sjaaltje of pochette?
Waar: Door 74, Reguliersdwarsstraat
Tijd: 18:00 – 24:00
Reserveren: Via de website Door 74.

Culinaire zondes bij Sins of Sal (25 maart)

Altijd al willen weten wat de culinaire guilty pleasures van een topchef zijn? Op 18 maart zet Sins of Sal ze op het menu. Na een collab met Alex Haupt, zal dit jaar een nieuwe chef diens favoriete op de kaart te zetten. Martin Eisma ontwikkelt ook deze editie een bijpassend menu vol boozy guilty pleasures.
Waar: Sins of Sal, Westerstraat 86
Prijs: €30, inclusief welkomstcocktail & -bite.
Tijd: Shift 1: 18:00 – 20:15, Shift 2: 20:30 – 22:30
Reserveren: via de website van Sins of Sal.

Of je nu kiest voor een culturele filmavond, een culinaire ervaring of een stijlvolle avond uit, dankzij Woodford Mondays hoeven de komende maandagen in Amsterdam niet saai te zijn!

CategoriesDrankje doen