O

ORIGINEEL VALENTIJNSCADEAU: EETBARE BOS BLOEMEN VAN LOWLANDER

Onze vrienden van Lowlander zitten altijd vól met creatieve ideeën waar wij dol op zijn, maar ditmaal spannen ze de kroon. De botanische brouwer heeft namelijk een speciaal eetbaar Valentijnsboeket ontwikkeld. Het resultaat is een match made in heaven: bier, bloemen en botanicals. Hier lees je er meer over!

Botanical Bouqet

De limited edition Botanical Bouquet bestaat niet alleen uit een mooie variatie bloemen, maar ook uit kleurrijke groenten en verse kruiden waarmee je in een handomdraai een romantisch diner op tafel zet.

Gaat je hart al sneller kloppen? Het Botanical Bouquet inclusief twee bieren, twee Lowlander glazen, een mooie recept kaart én een Lowlander love letter is van 21 januari tot en met 8 februari 2021 te bestellen in de webshop, voor €59,50. Een origineler Valentijns cadeau ga jij niet vinden dit jaar, wedden?

Flirten met botanicals 

Annemieke, verantwoordelijk voor food binnen Lowlander: “Als botanisch brouwer snappen we dat een mooie bos bloemen en een smaakvol diner voor twee – hoe cliché ook – nog steeds hoog op de Valentijns-verlanglijst staan. Ons Botanical Bouquet is ’the best of both worlds’; je zet een volle bos bloemen op tafel én eet een deel op. Liefde gaat tenslotte door de maag!”

Meer originele Valentijnscadeaus vind je hier >

Bier en bieten

Hoe het bosje eruit ziet? Het speciale boeket bevat seizoensgebonden, biologische ingrediënten zoals wortelen, bieten, groene asperges, artisjok, paarse knoflook en takjes rozemarijn.

Met het bijgevoegde recept tover je deze groenten en kruiden gemakkelijk om tot een salade van geroosterde groenten met honing limoen dressing. En dan blijven er ook nog eens genoeg (niet eetbare) bloemen over om bij het Valentijnsdiner op tafel te zetten.

Beer & Food pairing

Naast de smakelijke salade en de bos bloemen moet natuurlijk gedronken worden! Daarom krijg je er ook een setje bier bij geleverd. De Lowlander White Ale, gebrouwen met Curaçao sinaasappel, vlierbloesem en kamille is verfrissend en dorstlessend. De Lowlander I.P.A., gebrouwen met ketoembar (korianderzaad) en Aziatische witte thee is hoppig en bitter. Twee unieke bieren die beide op hun eigen manier het gerecht complimenteren. Als dat geen echte liefde is..

Boeketje boeken?

Wil jij deze bijzondere bos cadeau doen aan je lover? Wacht dan niet te lang: er worden slechts 175 eetbare boeketten gemaakt. Lowlander bezorgt het Valentijnspakket op zaterdag 13 februari, inclusief een Lowlander love letter om je liefje met een persoonlijke boodschap te verrassen. Zo kun jij op 14 februari zonder zorgen de show stelen. Bestel het bouquet hier >

CategoriesGive