1

10 x SPIRITUELE CADEAUS VOOR JEZELF OF EEN ANDER

spirituele cadeaus - spiritueel cadeau - spiritueel geschenk - spiritueel - spiritueel gift - spiritualiteit cadeau - spier - spirituele tips - cadeau voor spirituele mensen - symbolisch cadeau vriendschap

Steeds meer mensen zijn bezig met spiritualiteit en iedereen heeft hierin zijn eigen doel. Bijvoorbeeld het krijgen van meer rust, antwoorden op belangrijke levensvragen of een positievere mindset. Omdat geven soms net zo leuk is als krijgen vind je hieronder 10 spirituele cadeaus (voor jezelf of een ander).

Opzoek naar een mooi cadeau voor spirituele mensen? Vind hier 10 spirituele cadeaus een ander, of jezelf > 

1. Bijzonder spiritueel cadeau: persoonlijke Sterrenhemel

Met dit bijzondere cadeau ga je een spiritueel persoon waarschijnlijk erg blij maken. Hoe deze persoonlijke sterrenhemel in elkaar zit? Elke grote gebeurtenis geeft het gevoel dat de sterren precies voor je zijn uitgelijnd. Deze gepersonaliseerde sterrenkaart geeft je de kans om die uitlijning vast te leggen als een mooie afdruk. Elke sterrenkaart afdruk is een uniek aandenken aan één punt in ruimte en tijd dat jou of andermans leven heeft veranderd! Hier maak je dit cadeau >

2. Set Maankristallen

Deze set maankristallen bestaat uit acht kristallen die de energie van elke maanfase versterken. De acht fases hebben elk hun eigen invloed op je dagelijks leven. Tijdens nieuwe maan begin je enthousiast aan iets nieuws, de volle maan maakt je optimistisch en bij een afnemende maan laat je makkelijker los.
Bestel de set maankristallen hier >

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Happinez shop (@happinezshop)

3. Boek ‘De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’

De boeddhistische monnik Sunim geeft je in dit boek les over verschillende levenskwesties,van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in ons drukke leven te zoeken naar rustpunten. 
De kleurrijke tekeningen helpen je om rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden. Hier koop je dit spirituele boek >

4. Lotus Sfeerlicht

De lotusbloem staat in het Hindoeïsme en Boeddhisme voor zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum. Dit prachtige sfeerlicht wordt met de hand gemaakt in de Filipijnen. Een prachtig cadeau voor een spiritueel persoon!
Hier koop je het sfeerlicht >

5. Zoutsteen Waxinelichthouder

Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan jouw kamer of huis. De kleine vibratie van de zoutkristallen creëren een fijne sfeer en het licht geeft een rustig gevoel. De zoutsteen-producten zijn 100% natuurlijk en het wordt gewonnen op een natuur-vriendelijke manier (dus zonder explosieven)!
Bestel de zoutsteen waxinelichthouder hier >

cadeaus spiritueel persoon // spirituele cadeaus

6. Master your mindset

Dit boek gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook zeker over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek vrij uniek. Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Hij vertelt hoe een dj van Radio 538 zakenman werd en nu duizenden mensen inspireert als leraar van het leven. Zijn filosofie en strategie ontwikkelde hij in de afgelopen vijfentwintig jaar op basis van eigen ervaringen.
Koop Master your mindset hier >

zelfhulpboeken - mindfulness boeken - hulp boeken - boeken tips - boeken over het leven - mindfulness

7. Spirituele Huisreiniging Pakket

Dit pakket is speciaal samengesteld om te smudgen. Smudgen is het energetisch reinigen van ruimtes en personen. Dit zou zorgen voor rust en harmonie. Dit pakket kun je gebruiken tegen: ongemakkelijke of angstige gevoelens, slecht slapen of nachtmerries, veel ruzie of andere negatieve gebeurtenissen thuis.
Hier kun je het pakket bestellen >

Meer bewuste cadeaus? Vind hier 12 originele en ‘groene’ cadeaus voor duurzame vrienden >

Vind hier nog meer originele en spirituele cadeaus voor jezelf of een ander >

8. Spirituele Inzichtkaarten

Deze inspirerende kaarten zullen jou of iemand anders helpen om de antwoorden te vinden die jullie nodig hebben. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten! Hier bestel je de inzichtkaarten >

9. Boek ‘De kracht van het Nu’

‘De kracht van het Nu’ is hét spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die over de hele wereld al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. De schrijver Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
Hier bestel je het boek ‘De kracht van het Nu’ >

spirituele cadeaus - spiritueel cadeau - spiritueel geschenk - spirituele geschenken - spiritualiteit - spiritueel boek - spirituele tips - spiritueel cadeau geven

10. Edelsteen ketting

Deze prachtige ketting is gemaakt van roestvrij staal en is afgewerkt met de Citrien edelsteen. Deze edelsteen brengt geluk, werkt beschermend en geeft moed. Een mooi item voor de uitbreiding van jouw of andermans sieradencollectie.
Bestel de ketting hier >

En, welke van deze bijzonder en spirituele cadeaus geef jij binnenkort aan jezelf of aan een ander?

CategoriesGive