D

DIVE IN: DIT ZIJN 5 x DE MOOISTE ZWEMBADEN TER WERELD

Mooiste zwembaden ter wereld

Staan de mooiste zwembaden ter wereld ook nog op jouw bucketlist? Heerlijk op je bedje, genieten van een prachtig uitzicht en een adembenemend zwembad, wij zien het al voor ons! GIRLS WHO zet de 5 mooiste zwembaden op een rijtje.

1. Marina Bay Sands Hotel in Singapore

Ja, misschien wel een van de bekendste zwembaden ter wereld: dé infinity pool waar iedereen van wegdroomt. Het zwembad van het Marina Bay Sands Hotel bevindt zich op de 57e verdieping en is daarmee ook de hoogste infinity pool ter wereld. Daarnaast heb je een prachtig uitzicht over de haven van Singapore.

Meer prachtige zwembaden vind je onder deze foto >

2. Amangiri Resort in Utah

Dit zwembad is niet alleen adembenemend mooi, maar heeft ook nog eens een unieke locatie. Je bevindt je midden in de natuur en overal om je heen zie je steen en gebergte. Het geeft een gevoel van serene rust. De ultra luxe ligbedden maken het helemaal af. On the bucketlist!

Lees hieronder verder >

3. San Alfonso Del Mar in Chili

Niet is het zwembad van hotel San Alfonso Del Mar één van de mooiste zwembaden ter wereld, het is ook het langste zwembad ter wereld. Het zwembad is namelijk een kilometer lang. Je mag in het grootste deel van het zwembad niet zwemmen, maar je kunt wel een bootje huren. Vanaf het bootje heb je ook prachtig uitzicht over de zee.

Toch liever zwemmen in Nederland? Lees hier meer over de leukste zwembaden van Nederland (met glijbanen) >

4. Laucala Island Resort in Fiji

Ooit gehoord van een zwembad in een zwembad? Het bestaat echt. Op een prachtige locatie op Fiji vind je het Laucala Island Resort met een uniek glazen zwembad in een zwembad. Als dit niet op je bucketlist staat, dan weten wij het ook niet meer…

5. Four Seasons Safari Lodge in Tanzania

Misschien wel de favoriet in dit rijtje: het zwembad van de Four Seasons Safari Lodge. Dit prachtige hotel ligt middenin de Serengeti in Tanzania. Naast een geweldig uitzicht kun je hier terwijl je zwemt wilde olifanten zien badderen en eten op slechts een aantal meter afstand. Een droom!

En, in welk zwembad zou jij wel een duik willen nemen?

CategoriesReistips