V

VIA DEZE WEBSITE KUN JE NU THEE DRINKEN MET SCHAPEN EN PADDLEBOARDEN MET HONDEN!

AIRBNB experience - diervriendelijke activiteiten - bijzondere activiteiten op reis

Hiken met honden, thee drinken met schapen en wandelen met pinguïns. Het kan! Onder Airbnb Experiences vind je nu namelijk een speciale diervriendelijke categorie. Zo moedigt het bedrijf dierenliefhebbers aan om hun mobiele apparaten voor kiekjes met gedrogeerde tijders op te bergen en verbinding te maken met dieren in het wild in een veiligere omgeving.

In samenwerking met World Animal Protection dragen de Animal Friendly Experiences bij aan het duurzame dierentoerisme. Daar kunnen wij alleen maar heel blij om zijn!

Veel van de nieuwe ervaringen maken geen direct contact met wilde of werkende dieren, en zo zal het bedrijf zal stoppen met aanbieden van olifantenritten. In plaats daarvan kunnen bezoekers meer interactieve ervaringen hebben, zoals het thee drinken met ondeugende schapen, paddleboarden met corgi’s en voor degenen die meer avontuur zoeken, wandelen of hiken met reddingshonden.

8 x tips voor een duurzamere reis >

Alle activiteiten worden gehost door experts die ervoor zorgen dat er op een ethische manier met de dieren wordt omgegaan. Unieke en diervriendelijke activiteiten dus!


Welke diervriendelijke activiteit boek jij tijdens je volgende reis?

Bron omslagfoto: Skift

 

CategoriesReistips