T

TOF! HET LEONARDO ROYAL HOTEL LANCEERT SPECIALE KAMERS VOOR ÉN DOOR VROUWEN

leonardo royal hotel amsterdam - powered by women - emilie sobels -wendy bogers - kiki bosman - florine duif - ambassadeurs hotel

Een hotel dat zich speciaal inzet voor de vrouwelijke ondernemer en female friendly faciliteiten, daar kunnen wij Girls Who Work alleen maar heel happy mee zijn. Fijn dus dat het nieuwe Leonardo Royal Hotel in Amsterdam officieel geopend is en wij ambiteuze vrouwen hier van alle gemakken worden voorzien.

Ingericht voor en door vrouwen

Tijdens de opening introduceerde powervrouw Katja Schuurman het hotel in een sfeervolle en spectaculaire ‘Bedtime Stories’ setting. Daarbij ging zij in gesprek ging met de gasten over ondernemerschap en het vernieuwende concept ‘Powered by Women’ kamers. Van de 490 hotelkamers zijn er 20 ingericht voor en door vrouwen – waar Girls Who’s founder Kiki als ambassadeur een bijdrage aan mocht leveren. Dat maakt ieder verblijf voor een drukbezette powervrouw nog prettiger en comfortabeler!

Elke kamer vertelt een verhaal

Tijdens de feestelijke openingsavond met een live entertainment acts waren er verrassende ‘experience rooms’ ingericht. Daar konden de gasten de services en faciliteiten van het next level conferentiehotel op een unieke manier ontdekken.

Van een geblinddoekte tasting experiences in een Dark Room tot een make-over beauty room en een letterlijke mini-bar, met alles in het miniatuur. In de Amstel Ballroom ging Katja Schuurman in gesprek met genodigden en influencers over haar ondernemerschap, en werd het ‘Powered by Women’ concept toegelicht.

leonardo royal hotel amsterdam - powered by women - emilie sobels -wendy bogers - kiki bosman - florine duif - ambassadeurs hotel - katja schuurmansOpening Leonardo Royal hotel in Amsterdam – Powered by Women rooms – Katja Schuurman

For women, by women

Vanaf november krijgt het Leonardo Royal Hotel Amsterdam een twintigtal ‘Powered By Women’ kamers. Deze zijn van A tot Z travel friendly ingericht voor en door vrouwen, mede op advies van enkele Leonardo Royal ambassadeurs: (zaken)vrouwen uit de media en het bedrijfsleven.

Alle items die deze kamers voor vrouwen nog prettiger maken zijn afkomstig van Female Founded Firms. Van verzorgingsproducten tot extra te boeken female services (nieuwe panty’s voor die belangrijke meeting of een last minute mani-pedi voor dat zakendiner).

Het hotel denkt mee in wat een powervrouw nodig heeft om zorgeloos te reizen. Door het boeken van een Powered by Women room draag je dus bij aan het zakelijk succes van vrouwelijke ondernemers. Hiermee wil het hotel vrouwelijk ondernemerschap ondersteunen.

Op de omslagfoto vind je Kiki op de foto tussen deze ambassadeurs: Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode), Bettina Neseker (founder Citymom), Florine Duif (founder themomcany) en Wendy Bogers (founder Ligo Club).

7 Tips voor een betere work-life balance >

Nice to know

Het Leonardo Royal in het Amstelkwartier staat in de Top 4 grootste conferentiehotels van Amsterdam. Bovendien is het het eerste conferentiehotel in Amsterdam waar maar liefst 400 gasten zowel kunnen vergaderen, dineren als overnachten. Meer nice to know’s:

  • Het hotel telt 18 verdiepingen, 490 kamers, 8 suites.
  • Er zijn 11 evenement, – vergaderruimtes (met daglicht).
  • Ideale locatie voor presentaties, feesten en presentaties. De Amstel Ballroom van 900m², zes meter hoog, met aansluitend terras van 400m².
  • State of the art Gym, Sauna en stoombad.
  • Het grootste Leonardo Royal Hotel van Europa en Israël.
  • Nabij metrostation Overamstel, voor een goede bereikbaarheid naar Amsterdam Centraal, RAI, de Zuidas en Schiphol.

Meer inspirerende tips voor ambitieuze vrouwen >

Wanneer boek jij een speciale Powered By Women hotelkamer in het Leonardo Hotel? Vergeet onze bijdrage – een biertje van Gebrouwen door Vrouwen – niet op te drinken!

CategoriesWork