M

MODERN OVERNACHTEN BIJ DESIGNHOTEL ROOM MATE BRUNO IN ROTTERDAM

Mocht je op een top plek willen zitten in Rotterdam, zo’n plek waar je vanuit je kamer raam naar de Erasmusburg kijkt? Dan moet je in designhotel Room Mate Bruno zijn. Ook een ideaal hotel voor de echte foodie, want de nieuwe foodhallen van Rotterdam liggen er precies naast. Uuh wat zeggen we? Precies eraan vast. Je kan zo met je overvolle buik overdekt richting Room Mate Bruno rollen.

De sfeer 

En dan hebben we nog geen eens gehad over het prachtige interieur van dit hotel. Want dat is namelijk helemaal in jaren 70 stijl ingericht. Binnenkomt kan je plaats nemen op de lange velvet bank met grote witte, design openhaard. De kamers zijn net zo ingericht al de rest van het hotel. Popcorn erbij ‘s avonds op het zachte grote bed want er hangt ook nog eens een groot TV scherm met netflix functie. ‘Waar jij van droomt, laten wij uitkomen’ is het motto van Room Mate Bruno. En daarmee slaan ze de spijker helemaal op zijn kop. Daarnaast ligt het hotel in het hart van Rotterdam: in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebied is prachtig omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn.

Hangen in de bar 

In het hotel is ook een leuke bar aanwezig met de nodige goede wijntjes en snacks. Droom daar lekker weg op de prachtige blauwe banken of in de witte hangstoelen. Met een goede rode wijn vanuit de bar kan je de gehele middag vertoeven in de blauwe oase van rust. Daardoor is het ook nog is een goede spot voor een meeting of om even je mail bij te werken.

Reizen in stijl? Dan hebben we de perfecte paspoorthoedjes voor jou! >

Zalige bedden en een douche als op je Pinterestbord 

Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen. Er is een keuze tussen verschillende kamers van €71,20 tot €159,20. Vervolgens kan je ook nog kiezen of je twee eenpersoons bedden wilt hebben of een grote kingsize. De bedden zalig wanneer je de eerste duik op het bed maakt. Er zijn twee soorten kussens beschikbaar. Je raadt het al hé? Inderdaad, een hard kussen en zacht kussen. Dus voor ieder wat wils.

Designhotel Room Mate Bruno in Rotterdam

Ontbijten in stijl 

‘s Ochtends ontwaakt in dat heerlijke bed? Dan staan ze in hotel Room Mate Bruno al voor je klaar met het ontbijt. De ontbijtzaal is gevuld met fantastische stoelen, velvet bankjes en tafels vol met de lekkerste gerechten. Pancakes met bessenjam en boter zijn ook geen probleem en worden vers voor je bereidt. Dat is heerlijk de ochtend beginnen in Rotterdam toch?

In deze 7 hotels maak je zoals in Room Mate Bruno het perfecte Instagram plaatje >

Door naar de foodhallen 

Zoals al vermeldt in de intro, kan je vanuit hotel Room Mate Bruno zo doorrollen naar de nieuwe foodhallen. Ga je voor Gado Gado bij Indonesia of die taco bij Lima. In de nieuwe foodhallen van Rotterdam heb je meer dan keuze genoeg. Daarnaast is het ook een fijne plek om met een grote groep vrienden af te spreken. Je kan er fijn rondlopen zonder om ver gestoten te worden door andere hongerige mensen, want de foodhallen zijn groot opgezet.

Tijd voor een drankje met de hele vriendengroep, denk je niet?

Hotel Room Mate Bruno
Adres
52 Wilhelminakade 
Feijenoord
3072 AR Rotterdam
Reserveren
Dat doe je hier

PIN IT!

Een weekend naar Rotterdam? Ga dan overnachten zijn Hotel Room Mate Bruno. In dit hotel kan je modern overnachten. Het is dan ook een design hotel. Wij hebben het hotel uitgeprobeerd en vertellen je er graag meer over! #reviewroomamtehotel #rotterdamweeekendDesignhotel Room Mate Rotterdam

CategoriesEuropa