D

DE 10 VAN… HOOFDREDACTEUR FOODINI SEGER ABELS

Kennen jullie 'm al? Seger is volgens zichzelf een charmante verschijning, keukenprins en in zijn hoofd top gitarist. Als deze Amsterdammer niet aan het dromen is van grote plannen en de wereld, is hij hoofdredacteur bij Foodini en organiseert hij pop-up restaurants met zijn concept Sjefietshé. Pretendeert altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste openingen en foodtrends en is onnavolgbaar via Instagram @segerweten. Wij doen een Countdown met 'm! Seger Abels. Foodini.

Kennen jullie ‘m al? Seger Abels is volgens zichzelf een charmante verschijning, keukenprins en in zijn hoofd top gitarist. Als deze Amsterdammer niet aan het dromen is van grote plannen en de wereld, is hij hoofdredacteur bij Foodini en organiseert hij pop-up restaurants met zijn concept Sjefietshé. Pretendeert altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste openingen en foodtrends en is onnavolgbaar via Instagram @segerweten. Wij doen een Countdown met ‘m!

Voor nog geen 10 miljoen zou ik…

Teruggaan naar de Zuidas.

9 uur lang tafelen zou ik willen met..

James Worthy en Pepijn Lanen. Mijn 2 favoriete woordkunstenaars.

Om 8 s’ochtends

Ben ik op mijn best. Zeker nu ik met het Foodini-kantoor ontzettend dichtbij mijn huis werk en dus in de ochtend veel tijd voor mezelf heb. Van Foodini-compagnon Joris heb ik de gewoonte overgenomen om s’ochtends op het gemak een kruiswoordpuzzel te maken. Verder heb ik vaak de intentie om voor werk te sporten, maar lukt dit vaker niet dan wel. Wanneer dit lukt ga ik daar wel ontzettend goed op.

Toen ik 7 jaar oud was…

Was mijn lievelingseten bloemkool met kerriesaus. Dit tot grote irritatie van mijn vriendjes, aangezien ik altijd wanneer ik mocht kiezen wat wij gingen eten (bijvoorbeeld op mijn verjaardag) bloemkool koos ipv pizza of patat.

Kennen jullie 'm al? Seger is volgens zichzelf een charmante verschijning, keukenprins en in zijn hoofd top gitarist. Als deze Amsterdammer niet aan het dromen is van grote plannen en de wereld, is hij hoofdredacteur bij Foodini en organiseert hij pop-up restaurants met zijn concept Sjefietshé. Pretendeert altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste openingen en foodtrends en is onnavolgbaar via Instagram @segerweten. Wij doen een Countdown met 'm!

De 6 grootste irritaties

Toeristen
Slecht eten
Lijstjes
Ironie
Lijstjes
Herhaling

Over 5 jaar ben ik..

De eigenaar van Ajax

Kennen jullie 'm al? Seger is volgens zichzelf een charmante verschijning, keukenprins en in zijn hoofd top gitarist. Als deze Amsterdammer niet aan het dromen is van grote plannen en de wereld, is hij hoofdredacteur bij Foodini en organiseert hij pop-up restaurants met zijn concept Sjefietshé. Pretendeert altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste openingen en foodtrends en is onnavolgbaar via Instagram @segerweten. Wij doen een Countdown met 'm!

…Seger, geloof je het zelf?

Lees hier ons interview met full-time foodie Susam Pang (bySam)

Om 4 uur s’nachts kun je mij wakker maken voor…

Een van de nachtdiners bij Rijsel

3 boeken die het kijken lezen zijn

De Alchemist – Paulo Coelho
De witte tijger – Aravind Adiga
Naamloos – Pepijn Lanen

De 2 grootste misstanden over mij

Dat ik niet 100% Nederlands ben (maar ook een beetje…)
Dat ik stiekem Dennis Storm ben.

Als ik 1 dag president zou zijn

Gaan alle milieu-akkoorden weer aan + nog een schepje erbovenop

CategoriesDrankje met