5

5 x CEVICHE ETEN IN AMSTERDAM

ceviche eten amsterdam - vis eten amsterdam - vis restaurants amsterdam - ceviche - uit eten amsterdam

Ceviche komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika maar we kunnen het ook gewoon in Amsterdam eten! Deze verse rauwe vis met veel limoen, verse kruiden en vaak met rode ui. Speciaal voor jou hebben we 5 restaurants in Amsterdam uitgezocht waar ceviche vast op het menu staat. Enjoy!

Vind hier de plekken om ceviche te eten in Amsterdam > 

Parallel

Waan je even  in modern Spanje bij Parallel aan het einde van de Overtoom. Het interieur is prachtig en doordacht en uit de keuken worden de lekkerste Spaanse gerechtjes getoverd. Ga hier zeker eens voor de goddelijke zeebaars ceviche met quinoa!
Google Maps: Overtoom 495-497, Amsterdam
Parallel >

Salmuera

Salmuera is een restaurant aan de Rozengracht met een Argentijnse keuken in een modern jasje. Hier vind je veel vlees van de grill én een cevichebar met wel zes soorten ceviche op de kaart! Een ideale plek voor een avond met vriendinnen om lekker samen alles te proeven en delen.
Google Maps:
Rozengracht 106, Amsterdam
Salmuera >

Sjefietshe

De eerste en enige echte cevicheria van Nederland met keuze uit maar liefst zes verschillende ceviches. Iedereen is welkom om lekker aan hun grote trots te komen zitten: de bar, of als het weer het toelaat op hun andere favoriet: het terras. De menukaart is zo opgebouwd dat je uitgebreid kunt eten, of alleen een klein hapje en drankje kunt doen.
Google Maps: Van Ostadestraat 1, Amsterdam
Sjefietshe >

ceviche eten amsterdam - vis eten amsterdam - vis restaurants amsterdam - ceviche - uit eten amsterdamBron: Sjefietshe

Ook leuk! Vind hier 8 bijzondere wereldkeukens in Amsterdam >

El Pibe

Tonijn ceviche met watermeloen of een zeebaars variant met zoete aardappel en leche de tigre: ook bij El Pibe kun je aanschuiven voor een heerlijk portie verse vis. Je vind deze ceviche-hotspot in hartje Jordaan, ideaal dus om ervoor én erna door te borrelen in deze leuke kroegen in de Jordaan >
Google Maps: Westerstraat 86, Amsterdam
El Pibe >

Brut de Mer

Voor de een zijn ze een oesterbar, voor de ander een visrestaurant of visbar. Iedereen beleeft Brut de Mer op zijn manier. Ze staan voor kwaliteit met dagelijkse verse levering uit Zeeland. Geniet hier van heerlijke ceviche met een goed bijpassend wijntje!
Google Maps: Gerard Douplein 8, Amsterdam
Brut de Mer >
En, bij welke van deze restaurants in Amsterdam ga jij als eerste ceviche eten? 

Bron omslagfoto: Sjefietshe

CategoriesFijne Foodspots