5

5 ONMISBARE INPAKTIPS VOOR DE FEESTDAGEN

cadeau inpak tips - cadeaus inpakken - made.com - cadeau inpak inspiratie

Girls Who Give! Cadeaus inpakken. Of je er nu van houdt of niet, een zorgvuldig ingepakt geschenk is dé manier om je lover een speciaal gevoel te geven. Extra leuk als je pakje netjes ingepakt is. Hoe je dat doet? Hier vind je 5 tips voor het perfect inpakken van je gifts dit jaar.

1. De juiste mood

Kom in de juiste mood. Zet voordat je gaat inpakken wat muziek op, pak er een drankje bij en creëer een fijne ambiance met de zachte gloed van een staande lamp. Zet je favoriete Spotify lijst (kerstnummers?) en schenk een wijntje voor jezelf in. Zo maak je er een heus ritueel van!

11 originele adventkalenders voor het ideale cadeau >

2. Het onmisbare accessoire

Berg al je cadeauartikelen op in een organiser. De meest belangrijke tool? Een goede, scherpe schaar. Als je dit gebruikt zal het papier niet scheuren en zorg je ervoor dat het cadeau professioneel wordt afgewerkt.3. Mix & match

Spaar verpakkingen op – zelfs als ze lelijk zijn. Met oude verpakkingen kan je bijzondere cadeaus zoals keramiek een stuk makkelijker inpakken. Vouw zachte items zoals kleding of een plaid netjes en compact op, en vouw de verpakking er strak omheen. Dit voorkomt dat het papier kreukt.

Bol.com Algemeen

4. Gebruik deze game changer

Gebruik lijm in plaats van plakband – dit is een game changer. Je cadeaus zullen er heel netjes uitzien. Is lijm niet sterk genoeg? Ga dan voor washi-tape. Er bestaat een enorm scala aan kleuren en patronen om uit te kiezen, die elk soort cadeaupapier er geweldig uit laten zien. En snij overtollig papier af voordat je het vastplakt, zo blijft het er netjes uitzien.

5. Finishing touches

Zodra het cadeau is ingepakt kan je het mooi versieren met een fluwelen lint of touw, voor een meer natuurlijke look. Hou de strik klein, netjes en knip de uiteinden diagonaal af voor een strakke afwerking. De finishing touch? Een feestelijk takje van een dennenboom of dennenappel.

Ga jij een de slag met deze cadeau inpak inspiratie?

CategoriesGive