boerenkaas door de brievenbus - de firma kaas - steun lokale boeren - boeren helpen nederland - kaas bestellen - verse kaas - kaastaart
C

CADEAU INSPIRATIE: BOERENKAAS DOOR DE BRIEVENBUS

Op zoek naar een origineel en smakelijk cadeau, voor jezelf of een ander? En houd je van kaas, koken en een eerlijke lifestyle? Look no further. Je kunt nu namelijk brievenbuspakketjes bestellen met daarin de lekkerste boerenkaas, direct van de boer. Wat wil een foodie nog meer?

Kaas voor bij de borrel, op je croissant, om een heerlijke tosti mee te maken, in of over een gerecht te verwerken, als late night snack naast je wijn of voor een grote kaasplank als dessert. Deze boerenkaas door de brievenbus is het beste cadeau aan jezelf of een ander. Én je helpt er de boeren mee. Hier lees je hoe het werkt >

Kaas van de boer

Bij Firma Kaas staat niet de kaas centraal, maar de boeren. Zij halen iedere week verse kaas op bij hun boeren en versturen deze vervolgens rechtstreeks naar jou. Kaas met (meer) smaak, omdat het niet fabrieksmatig maar gewoon door de handen van de boer gemaakt is. Laten we je vertellen: dat verschil proef je!

Meer leuke brievenbus cadeautjes vind je hier >

Een eerlijke prijs voor de boer

Ook goed om te weten is dat Firma Kaas een eerlijke prijs betaald voor de kazen die ze bestellen. Waar ze bij supermarkt bestellingen een stuk minder overhouden, ontvangen ze nu (financiële) waardering voor waar de met zoveel liefde aan werken. De melk komt van de koeien van de boeren en gaat dagvers en rauw in het kaasbad, wat de kaas ultra vers maakt.

boerenkaas door de brievenbus - de firma kaas - steun lokale boeren - boeren helpen nederland - kaas bestellen - verse kaas - kaastaartBoerenkaas door de brievenbus – de firma kaas – steun lokale boeren – verse kaas bestellen

Het kaasabonnement 

Ligt er wekelijks een stuk supermarkt-kaas in jouw koelkast? Tijd om over te stappen naar het abonnement op boerenkaas. Iedere twee weken valt er een vers stuk kaas bij jou op de mat. Niet alleen heel handig, ook een stuk lekkerder én goed voor je karma: je steunt lokale ondernemers (boeren dus!) door de kazen hier te bestellen.

Meer tips om lokale ondernemers te steunen >

Áltijd kaas in huis

Handig aan het dit abonnement is dat jij je nooit zorgen hoeft te maken of er wel genoeg kaas in huis is. Want zeg nou eerlijk: kaas komt áltijd op. Daarnaast weten de boeren dan precies hoeveel kaas ze moeten maken en geeft dat zekerheid op een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. En goed om te weten als je even uitgekeken bent op kaas (gaat niet gebeuren), maar toch: het abonnement kan altijd gepauzeerd op stopgezet worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GIRLS WHO MAGAZINE (@girlswhomagazine) op

Beter voor het milieu

Niet alleen steun je dus de boeren met dit concept, omdat de boerenkaas in brievenbuspakketjes wordt bezorgd hoeven er geen onnodige busjes voor de rijden. De pakketjes gaan gewoon mee met de postbode.

Als je het ons vraagt is dit concept een win, win, win, win! Ben jij al overtuigd? Bestel hier jouw kaas >

CategoriesNiet gecategoriseerd