S

SMAKELIJKE HOME TIP: BUILD YOUR OWN BUNS MET BO NAM

bo nam - bao buns - roger bloem - sneakerbox

Door de crisis zijn we thuis uit eten weer meer gaan waarderen. Daar speelt restaurant Bo Nam met hun Build Your Own Bao sneakerbox goed op in. Iedereen kan nu thuis zijn eigen (roze!) bao buns bouwen: romantisch, gezellig, interactief én smakelijk!

Vóór de horecasluiting bezorgde de Aziatische Bistro al gerechten als pho, bao buns en springrolls. Het volgde snel met een speciaal afhaalmenu. Maar de mannen achter Bo Nam waren nog niet tevreden. “We willen dat onze vaste gasten die buiten ons bezorg gebied wonen ook Bo Nam* kunnen eten”, vertelt Bo Nam eigenaar Bao An Nguyen Phuoc. Het bao pakket is de daarvoor dé oplossing.

Thuis uit eten zoals in een restaurant, zo doe je dat >

Een Bo Nam diner op eigen tafel

Het restaurant heeft veel gasten buiten het bezorg gebied wonen, waardoor gerechten te lang onderweg zijn. Met het Bo Nam bao pakket krijg je alle ingrediënten en de instructies om in enkele minuten een compleet Bo Nam diner op tafel te zetten. “Doordat de bao buns nu thuis klaargemaakt worden hoef ik mij niet meer druk te maken over de temperatuur of over hoe de bao buns aankomen”, aldus mede-eigenaar en chef de cuisine Thuan Hoang.

Het initiatief van het baopakket komt van foodmarketeer & City Guy Roger Bloem. “De oplossing is zo simpel als het klinkt: Wanneer een gerecht onderweg niet lang goed blijft moet je het thuis in elkaar zetten. Om de thuiskookbox een unieke Bo Nam stijl mee te geven hebben we het bao pakket verpakt in een toffe sneakerbox.

18 x Tips voor een romantische date night at home >

De details

Het baopakket is te bestellen op Bo-Nam.nl. De box is voor twee personen en kost €39,95. In de box zitten ingrediënten en instructies voor 4 bao buns (2x pulled pork, 2x pulled mushrooms), imperial rolls én fried rice. Smakelijk!

En, met wie ga jij deze smakelijke sneakerbox bestellen?