&

‘ASK YOUR FRIENDS’ IS HET PERFECTE SPEL VOOR EEN VRIENDINNENAVOND

vragen voor vriendinnenavond - ask your friends - martini vriendschapsspel - originele vragen aan vriendinnen - kaartspel met vrienden - vragen spel app

Hebben jullie ook zoveel borrelavondjes met vrienden op de planning? Nu we eindelijk weer met grote gezelschappen bij elkaar kunnen komen hebben we flink wat in te halen. Én bij te praten. Dus, tijd om ‘gezellig kletsen’ af te wisselen met diepgaande gesprekken. Met het spel ‘Ask Your Friends’ komt dat helemaal goed. Hier lees je er alles over!

Op zoek naar leuke vragen voor een vriendinnenavond? Met dit spel zit je goed >

Vriendschapsspel ‘Ask Your Friends’

Vriendenavondjes zijn na een jaar afstand en online borrels misschien wel nóg waardevoller geworden. Waar we in het afgelopen jaar vooral hebben gesproken over social distancing, thuiswerken, coronatesten en avondwandelingen, biedt Ask Your Friends uitkomst bij de behoefte om het over iets anders te hebben en tegelijkertijd je vriendschappen weer aandacht en verdieping te geven.

Speciaal voor deze momenten, waarop mensen echt tijd voor elkaar willen maken en hun vriendschap willen verdiepen, heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld.

Met ‘Ask Your Friends’ leer je door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb je gegarandeerd leuke, nieuwe gesprekken. Geen koetjes en kalfjes, maar ook pittige dilemma’s die in het exclusieve kaartspel zijn gegoten. Uiteraard met een heerijk aperitief erbij.

Win het kaartspel of speel de digitale versie gratis via deze link >

Tekst gaat door onder de foto

Vragen voor vriendinnenavond // originele vragen voor vrienden // vriendschapsspel

Marcelino Lopez; “Goede sociale banden zijn een essentiële buffer om moeilijke tijden te overleven en gelukkig te zijn. Maar net zoals met al het mooie in het leven vraagt een goede vriendschap om aandacht en zorg. Het MARTINI-spel kan vriendschappen plezier en verdieping bezorgen.”

Meer leuke vriendinnen activiteiten vind je hier >

Dilemma’s met een Aperitivo erbij

Bij goede gesprekken moet natuurlijk ook gedronken worden. En uiteráárd heeft MARTINI ook daar over nagedacht. Hun Fiero variant, een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn, is perfect voor zomerse borrelavondjes. Met tonic erbij is ‘ie nóg lekkerder. Ook lekker: 5 x punch recepten (met Martini) vind je hier >

Voeg daar lekkere hapjes, muziek en goed gezelschap aan toe en je hebt gegarandeerd een mooie middag of avond. Durf jij de dilemma’s en open vragen aan? Speel het spel van via deze link >

CategoriesWeekend tips