7

7 x COCKTAILBARS MET TERRAS IN AMSTERDAM

cocktailbars met terras amsterdam - cocktailbars amsterdam terras - cocktailbar met terras amsterdam - cocktailbar met terras - cocktails op terras - bar met terras amsterdam

Zin in een fancy cocktail, maar geen zin om – wanneer het zonnetje schijnt – in een warme cocktailbar te zitten? Nou, dan bieden deze toffe cocktailbars mét terras in Amsterdam de uitkomst. Proosten met de lekkerste drankjes in de buitenlucht, hier kan het.

Vind hier onze favoriete cocktailbars met terras in Amsterdam >

Tales & Spirits

Hier kun je de cocktails perfect combineren met dineren in een shared dining stijl. Ook leuk: bij Tales & spirits vind je een speciaal Old Fashioned-pagina in het menu. Het terras van deze cocktailbar is niet groot, maar wel knus!
Tales & Spirits >

Leuke cocktailbars in Amsterdam centrum >

Flying Dutchman Cocktails 

Het menu is hier opgebouwd uit de evolutie van vijf cocktails, van heel oud naar heel modern. Op de backbar staan wel meer dan 30 verschillende jenevers, allemaal geselecteerd op kwaliteit. Ook hier is het terras niet mega groot, maar wel heerlijk aan de Singel!
Flying Dutchman Cocktails > 

Satchmo

Midden in de stad vind je dit restaurant en cocktailbar (met terras dus!) in één. Er staan bijzondere namen op de cocktailkaart, maar je kunt ook vragen om een persoonlijke creatie. Hier zijn ze van alle markten thuis en zit je heerlijk buiten met uitkijk op het Rokin.
Satchmo >

Toch liever zelf aan de slag? Vind hier de lekkerste cocktails om thuis te maken >

Bar The Tailor

De cocktails omschrijven ze bij The Tailor als klassiek met een moderne twist. Het concept achter deze cocktailbar is handgemaakt (tailor made). Het terras van deze zaak is eigenlijk meer een binnentuin en is de perfecte ontsnapping aan de drukke stad!
Bar The Tailor >

Super Lyan

Super Lyan is een cocktailbar in het Kimpton de Witt hotel met een super fijn sfeertje. De bartenders hier hebben veel van de wereld gezien en overal proberen ze inspiratie op te doen en dat te verwerken in hun cocktails. Ook deze cocktailbar heeft een klein terrasje waar je kunt genieten tijdens een warme dag!
Super Lyan >

W Lounge

Op de bovenste verdieping van Hotel W Amsterdam zit de W Lounge, waar je de lekkerste cocktails drinkt terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht over de stad. Als het mooi weer is zit je op het terras helemaal fantastisch en kun je zelfs een duik nemen in het rooftop zwembad!
W Lounge >

Bar Bukowski

Of je er nou komt om te (boozy) brunchen of om s’avonds drankjes te doen als je in Amsterdam-Oost bent moet je een keer naar Bar Bukowski gaan. Het is namelijk het perfecte voorbeeld van een hip, maar niet té hip caféetje, waar het ook nog eens altijd gezellig is en je buiten kan zitten!
Bar Bukowski >

En, bij welke van deze cocktailbars met terras in Amsterdam ga jij genieten tijdens een warme dag?

CategoriesDrankje doen