1

14 x GEZONDE & VEGETARISCHE BBQ RECEPTEN

vegetarische bbq recepten - gezonde bbq recepten - vega bbq recepten - vega bbq - bbq zonder vlees - vegetarische barbecue - gegrilde groente recepten

Zin in een lekker en verrassend BBQ gerecht zonder vlees of vis? Wij hebben precies wat je zoekt! Hieronder vind je 14 gezonde en vegetarische bbq recepten. Met welk barbecue gerecht ga jij je vrienden verrassen?

Vind hier de gezonde en vegetarische bbq recepten om te grillen > 

Tip! Op zoek naar een goede én mooie barbecue voor in de tuin? Wij gebruiken sinds deze zomer de gas barbecue van Campingazen zijn er zó ontzettend blij mee! Want hoewel de geur van kolen een echt zomers gevoel geeft, brengt het ook uitdagingen met zich mee (overlast bij de buren, kolen en aanmaakblokjes in huis hebben, moeilijk te reguleren temperatuur).

Deze uitdagingen hebben we dus niet meer. Sinds deze prachtige buitengrill in onze tuin staat steken we veel vaker spontaan de BBQ aan om buiten te koken en nieuwe (vegetarische) recepten uit te proberen. Ook handig: hij is véél makkelijker schoon te maken van een kolen-barbecue.

Laatst hebben we een heerlijke venkel en bimi op de buitengrill gelegd, perfecte groenten voor een gezonde maaltijd van de grill. Maar vegetarische recepten van de barbecue vind je hieronder!