D

DOE ER JE VOORDEEL MEE: 8 x DE HANDIGE APPS OM GELD MEE TE BESPAREN

geld besparen - tips om geld te besparen - apps om geld te besparen

Wil je wat geld overhouden op de bank? Installeer dan deze handige bespaar-apps! Het leven van een ambitieuze levensgenieter is immers al duur genoeg. Deze apps maken het leven niet alleen overzichtelijker, maar ook goedkoper.

Geld besparen? Gebruik deze apps op je telefoon:

1. Bencompare

Deze handige bespaar-app telt al je vaste lasten bij elkaar op, zodat je in één keer ziet hoeveel je per maand kwijt bent. Aan je account kan je meerdere mensen toevoegen, dus je kunt bijvoorbeeld een overzicht maken voor het hele gezin of met al jouw vriendinnen. Alle gegevens in de app worden beveiligd opgeslagen.

2. Hiiper

Welke supermarkt is nou het goedkoopst? Dat ontdek je in de Hiiper app, waarin je prijzen kunt vergelijken van verschillende supermarkten. Je ziet daarna precies hoeveel geld je bespaard hebt. Perfect om inzicht te krijgen in jouw wekelijkse uitgaven.

Geld besparen met je zorgverzekering doe je zo >

3. Jip

Deze app is ideaal als je onderweg bent en je tank bijna leeg is. Hij geeft aan wat de prijzen zijn van de benzinestations in jouw buurt: zo zie je super snel waar je naar toe moet rijden om geld te besparen.4. Reshopper

Dit is een soort Marktplaats maar dan speciaal voor kinderspullen. Je kunt er alles op het gebied van speelgoed, kleding en meubeltjes kopen én verkopen. Zo geef je niet onnodig te veel geld uit aan speelgoed of kleding wat na een twee weken niet meer gebruikt wordt!

Lezend rijd worden? 5 x boeken over geld >

5. Wunderlist of Anylist

In deze apps kun je boodschappenlijstjes bijhouden. En nog handiger: je kunt jouw lijstje delen met anderen. Zo weet je zeker dat je partner (of huisgenoot) en jij niet met dubbele producten thuiskomen als jullie last minute besluiten om boodschappen te gaan doen zonder elkaar.

Boeken

6. Oma weet raad

Of het nu een vette vlek op je bank of op je mooie houten vloer is: deze app heeft voor werkelijk alles een oplossing. Zo koop je dus minder snel nieuwe producten en bespaar je veel geld!

10 apps die je leven nét wat makkelijker maken vind je hier >

7. Otly/Otly Jr.

Otly (je hebt dus ook de junior-variant) leert jouw kind op een leuke manier om slim met zijn (zak)geld om te gaan. Jong geleerd is oud gedaan toch?

8. Budgettool App

In deze gratis app van How 2 Spend It kun je makkelijk bijhouden waar je geld nou precies aan opgaat. Het geeft je inzicht en maakt je spaardoelen overzichtelijk. Zo weet je zeker dat je je houdt aan je goede voornemen om meer te sparen!

Welke app ga jij als eerste downloaden om geld te besparen?

CategoriesNiet gecategoriseerd