&

‘BEZORG ROULETTE’ – ALTIJD EEN VERRASSENDE MAALTIJD THUIS

Door de coronacrisis zijn veel (lokale) restaurants begonnen met het bezorgen van maaltijden. Goed nieuws voor ons! Wil jij je een avondje laten verrassen met een lekkere maaltijd? Speel dan Bezorg Roulette, een nieuw initiatief dat nu online staat. Hieronder vind je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier precies hoe je eten kunt bestellen via Bezorg Roulette > 

Woon je in Amsterdam of Rotterdam en wil je een lekkere maaltijd laten bezorgen om lokale restaurants te steunen? Speciaal voor alle mensen met keuzestress is er nu Bezorg Roulette.

Initiatiefnemers Bezorg Roulette

Het idee voor Bezorg Roulette komt van de mensen achter SurpriSeat. Zij helpen graag mensen die niet kunnen kiezen tussen restaurants en die het ook gewoon leuk vinden om verrast te worden. Met dit initiatief bieden ze restaurants die normaal niet bezorgen een kans om nieuwe klanten te bereiken.

bezorg roulette - eten bestellen - eten laten bezorgen - maaltijden bestellen

Ook handig! Vind hier welke restaurants in Amsterdam vanaf nu hun eten bezorgen >

Welke restaurants doen er mee?

Je kunt bij Bezorg Roulette gerechten uit wel 22 verschillende keukens ontvangen. Welke restaurants er meedoen is geheim, want anders is het voor de bestellers geen verrassing meer. Maar je hoeft niet te verwachten dat je iets krijgt van grote ketens die zelf al bezorgen. Het zijn de lokale restaurants die het nu moeilijk hebben tijdens de crisis.

Hoe werkt Bezorg Roulette?

Via de website vul je een bestelformulier in. Je kan je budget aangeven vanaf €25 euro, je kunt aangeven welke keuken je voorkeur heeft en waar je vooral niet houdt. Daarna kan je zelf een opmerking schrijven en wordt er rekening gehouden met allergieën.

Ook kan je aangeven hoeveel personen mee eten. Wel zo handig. Op basis daarvan gaan zij vervolgens op zoek naar de juiste match. Zodra het Bezorg Roulette Rad op een bepaalde keuken is gevallen, wordt jouw bestelling doorgestuurd naar een aangesloten verrassingslocatie. Zij gaan met jouw bestelling aan de slag en zullen het lekkerste uit hun keuken samenstellen tot een heerlijk (thuis) diner.
Wanneer maak jij thuis bezorgen weer spannend met Bezorg Roulette?