D

DIT ZIJN DÉ APPS VOOR EEN BETERE NACHTRUST

slaap apps - slapen apps - apps betere nachtrust - apps meditatie - beter slapen apps - slaap app - app slapen

Genoeg slaap is super belangrijk, maar uit de praktijk blijkt dat hier nog aan gewerkt kan worden. Wil jij je slaapritme verbeteren maar weet je niet hoe? Hieronder vind je dé apps voor een betere nachtrust.

Slapen als een roosje? Deze slaap apps helpen je aan een betere nachtrust >

1. Sleep Cycle

Deze app heeft onder andere een ‘smart alarm’ die je op het beste moment wakker maakt. Je stelt in rond welke tijd je ongeveer wakker wil worden en de app kiest dan het beste moment: het moment waarop je het minst diep slaapt. Zo word je het super uitgerust wakker! Deze app download je gratis in de App Store en de Play Store.

2. Harmony

Heb jij moeite om in slaap te vallen en lijkt mediteren je wel wat maar weet je niet hoe het moet? Dan is deze slaap app echt iets voor jou. De app helpt je rustig te worden door middel van ‘hypnose meditaties.’ Een stem praat je in slaap en er zijn drie verschillende sessies.  De app is ook gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.

Ook handig! Vind hier 10 apps die je leven een stuk makkelijker maken >

3. Runtastic sleep better

Op deze app kun je ook invullen hoeveel cafeïne of alcohol je in lichaam hebt. Dit is heel handig, want daardoor zie je ineens hoeveel slechter je geslapen hebt na een avond cocktails drinken. In deze app kan je een slaapdagboek bijhouden waardoor je (slechte) patronen snel kunt signaleren. Deze app is (helaas voor de iPhone’s) alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. Download hem hier.

4. Sleep: Slaap Lekker, Meditatie

Ben jij niet zo van de spa muziek en wil je liever met een föhn of vliegtuig op de achtergrond in slaap vallen? Deze app heeft alles wat je zoekt. Je kunt zelfs voorgelezen worden en krijgt een notificatie als het bedtijd is. Heb je last van stress of angst? Dan kan je met deze applicatie mediteren voor het slapengaan. De app is alleen beschikbaar voor iOS.

5. Relax Melodies

Deze slaap app heeft een groot aanbod aan fijne geluiden die je helpen om in slaap te komen. Ook al is het buiten droog, door Relax Melodies val je in slaap met het geluid van tikkende regen of onweer. Je kunt zelfs je eigen melodie mixen met natuurgeluiden! iOS download je hier, en voor Android moet je hier zijn.
En, welke van deze apps ga jij gelijk downloaden voor een betere nachtrust?

CategoriesChill