8

8 REDENEN OM VAKER GROENTESAPPEN TE DRINKEN

groentensappen drinken - voordelen groentesappen - girls who drink - sapkuur volgen - detox kuur - dr.veggie - cold pressed juices - vegetable juices - smoothie - groentesappen recepten

Dat groenten gezond zijn weten we, maar toch zitten er meer voordelen aan een flinke dagelijkse dosis vitaminen dan je denkt. Daarom zeggen wij: overweeg een detox sappenkuur. En dan wel om de volgende redenen. 

Oh, voordat we beginnen een niet geheel onbelangrijke boodschap. Met de code girls-who-drink krijg je €5 korting op alle bestellingen van www.drveggie.nl. Laat ze ook jouw redder in (tijds)nood zijn!

€5 korting op alle bestellingen van Dr. Veggie met de code girls-who-drink >

1. Ideaal voor drukke periodes

Ja, want helaas kennen we die allemaal. Of je agenda is halfleeg of 3 keer te vol. Nooit zal het eens in balans zijn. En vooral in die drukke periodes waarin je bijvoorbeeld van meeting naar meeting hopt ontbreekt het wel eens aan zorg en prioriteit voor jezelf. Op deze momenten is het ideaal om een groentesapje aan je mond te zetten. Hoppa, een boost aan vitamines, mineralen en energie om weer vooruit te kunnen.

2. Dagelijkse vitamineboost

Ja, want die heb je dan gelijk binnen. In groentesapjes, in ieder geval die van Dr. Veggie, zit alles wat je nodig hebt qua voedingsstoffen op een dag. Hoewel je eigenlijk nooit te veel groenten binnen kunt krijgen, is het wel belangrijk dat je genoeg varieert. Iedere dag hetzelfde groentesapje drinken is daarnaast ook gewoon heel saai, dus wissel vooral lekker af.

3. Groentesapjes zijn gewoon heel lekker

Echt ja. Neem het van ons aan. Bij geen één sapje van Dr. Veggie’s delivery trok ons gezicht vies weg. Sterker nog – bij de bodem van het sapje ontstond er enige teleurstelling dat het volgende sapmoment nog ver weg leek. Groentesappen zijn gewoon lekker. En mocht je nou een afkeer hebben tegen bijvoorbeeld tomaat of wortel, dan filter je deze sappen gewoon uit je bestelling.

4. Je leert nieuwe smaken kennen

In sapjes zitten ingrediënten die je normaliter niet zo snel op je boodschappenlijstje zou zetten. Denk aan puntpaprika, pastinaak of venkel. Je zult erachter komen: heeeer-lijk is het.

Kortingscode groentesappen – DrVeggie – Detox Sapkuur

5. Een fit en gezond lichaam

Het is bewezen: groentesapjes hebben een positief effect op je lichaam. Zo kan het je helpen met afvallen, omdat het onder andere je spijsvertering versnelt. Die overtollige winterkilo’s kun je dus gedag zeggen. Daarnaast zorgt het voor een glanzende en egale huid. En wie wil dat nou niet?

Selderij: tips, voordelen en drie sap-recepten >

6. Eentje die gehydrateerd blijft…

Ook handig: doordat je jezelf een dagelijkse dosis groente in vloeibare vorm voorschotelt, blijft je lichaam gehydrateerd. Het drinken van één of meerdere sapjes per dag, zorgt ervoor dat jij alvast een behoorlijk deel van het vocht dat je dagelijks nodig hebt, binnenkrijgt.

7. Help your brains

Studies hebben laten zien dat antioxidanten kunnen zorgen voor minder plaque in de neurale paden. Dit draagt bij aan een verbeterd geheugen, dito concentratie en een verbeterd primair functioneren. En kijk, laat die groentesappen nu precies gevuld zijn met deze antioxidanten.

Met deze 6 technieken stimuleer je creativiteit >

8. Maak het jezelf makkelijk

We kennen ze allemaal – ‘de gezonde bui’. Drastisch beginnen met sporten en kilo’s groenten en fruit in huis halen om zelf aan de slag te gaan met sapjes. Maar eerlijk is eerlijk, na een paar dagen ben je het helemaal beu. Een vieze keuken, een volle prullenbak en fruitvliegjes…

Gelukkig kan je tegenwoordig ook gewoon verse sappen laten bezorgen, zoals Dr. Veggie bij ons kwam doen. Ze hebben allerlei verschillende boxen en abonnementen om uit te kiezen. Voor beginners, nieuwsgierigen, gevorderden en detoxers.

Kortom, er zijn heel veel redenen om naar groentesapjes te grijpen. Of je nou wilt gaan voor een egale huid, een beter geheugen, geen tijd neemt om te eten of je simpelweg ‘vergeet’ vitamines in te nemen. De sapjes bieden de oplossing!

CategoriesDrankje doen