5

5 x LEUK EN LEKKER LUNCHEN IN DEN HAAG

Hotspots Den Haag. Lunchen in Den Haag. Bijzondere brunchplekken in Den Haag. Eten in Den Haag. Bijzondere hotspots. Fijne Foodspots Den Haag.

In Den Haag en trek in een lekkere lunch? Laat ons je wat tips geven voor leuke lunch hotspots! Er zijn namelijk heel veel pareltjes te vinden met de lekkerste lunch en de beste koffie. Dit zijn vijf hippe lunchspots in Den Haag waar je een keer moet zijn geweest. 

Pistache Café

Deze lunchroom zit op een prachtige locatie pal tegenover de Paleistuinen en is de perfecte plek om je cheatday te spenderen. Je kunt er heerlijk lunchen met gerechtjes als avocado op toast of kokoswafels met pure chocolade. De naam zegt het natuurlijk al een beetje maar de pistache-cheesecake moet je een keer hebben geprobeerd. Laatste tip: laat je lunch inpakken en eet het lekker op in de Paleistuinen.
Google Maps: Prinsenstraat 134

Hotspots Den Haag. Lunchen in Den Haag. Bijzondere brunchplekken in Den Haag. Eten in Den Haag. Bijzondere hotspots. Fijne Foodspots Den Haag.Lunchen in Den Haag | Bron: Maxim Kuijper | hotspots in Den Haag

Proost! 8 x de leukste kroegen van Den Haag >

Bleyenberg

Amsterdam is niet de enige plek met vette rooftop bars. Midden in het centrum van Den Haag op de Grote Markt, in het oude Quantum pand, zit Bleyenberg. Het restaurant, De Kantine, verandert in de loop van de dag van koffiecorner tot restaurant. Op het dak kan er vanaf 11:00 uur worden genoten. S ‘avonds kan je er zelfs onder het genot van een lekker cocktail je dansmoves showen in Het Magazijn: de kelder van het pand. Je bent hier makkelijk de hele dag zoet.
Google Maps: Grote Markt 10

Hotspots Den Haag | Bron: Bleyenberg

Lola Bikes & Coffee

Je zou het niet zo snel denken, maar Lola Bikes & Coffee is het levende bewijs: fietsen en koffie gaan heel goed samen. Onder het genot van het beste bakkie van Nederland (deze koffietent is vernoemd tot beste koffiebar van ons land), kan je hier je fiets laten maken of er een aanschaffen. Als je niet uit de buurt komt is dit een leuke plek om een fiets te huren en een tocht te maken om de stad achter de duinen te ontdekken.
Google Maps: Noordeinde 91

10 x vegan restaurants door heel Nederland >

Bijzonder lunchen in Den Haag

11 x originele dingen om te doen in Den Haag >

Bar en Zo

Dit is een perfect voorbeeld van een alles-in-één plekje waar je gewoon een keer moet zijn geweest. Bij Bar en Zo kan je namelijk niet alleen terecht voor een goede kop koffie, maar je koopt er ook vintage kleding en plantjes. De conceptstore in het Zeeheldenkwartier is opgericht door een horecafanaat met groene vingers en een interieurarchitect. Dat is in alles terug te zien. Het is dé plek voor een lekker stukje taart met een kop koffie en heel veel inspiratie voor je interieur.
Google Maps: Prins Hendrikstraat 103

Lunchspots Den Haag // lunchen in Den Haag // hotspots Den Haag // lunchtips Den Haag

Liever dineren? 19 x leuke restaurants in Den Haag >

Mug and Mermaids

Ieder gerechtje op de kaart van Mugs and Mermaids verdient wel een plekje op je Instagram-feed. Je vindt er namelijk blauwe cappuccino’s en roze latte macchiato’s in de schattigste mokken. Helemaal in het onderwaterthema van de lunchroom vind je ook blauwe boekweitpannenkoeken, een blauwe piña colada en blauwe pasta op de kaart. En vraag ons niet hoe, maar al het eten en drinken wordt op een natuurlijke manier gekleurd. Tof!
Google Maps: Torenstraat 79

Welke lunchspot(s) in Den Haag ga jij binnenkort bezoeken?

 

CategoriesFijne Foodspots