5

5 x SOEP BESTELLEN & AFHALEN IN AMSTERDAM

soep bestellen - soep bestellen amsterdam - soep bestellen in amsterdam - soep bestellen amsterdam centrum - soep bestellen amsterdam west - soep bestellen amsterdam zuid

Heb je zin in een lekker soepje maar echt geen puf om naar de supermarkt te lopen? Hieronder vind je 5 adresjes om soep thuis te laten bezorgen of af te halen in Amsterdam. Soupa lekker!

Geen zin om in actie te komen maar wel zin in een soepje? Vind hier de beste adresjes om soep te bestellen in Amsterdam >

De Soepbar

Kun jij wel een warm soepje gebruiken? Bij De Soepbar kun je iedere dag kiezen uit een menu van 6 huisgemaakte én biologische soepen! Wil je toch nog iets bij bestellen? Je kunt hier ook terecht voor heerlijke verse salades en frisse smoothies.
Bestellen bij De Soepbar >

Soup en Zo

Soup en Zo is een culinaire take-a-way soepwinkel in het centrum van Amsterdam. Al hun soepen (en salades) worden dagelijks vers bereid! Zeven dagen per week staan er minstens acht verschillende soepen op het menu.
Soup en Zo bestellen >

Ook lekker! Vind hier 6 plekken om ontbijt en lunch thuis te laten bezorgen >

Oma’s soep 

Soep afhalen of bestellen? Oma’s Soep staat voor je klaar. En het mooie is: ze staan ook klaar voor (eenzame) ouderen, waarmee ze hun soepen koken als ‘uitje’ voor de ouderen. Door hier soep af te halen of te bestellen steun je dus eigenlijk een eenzame ouder, hoe leuk is dat?!
Bestellen bij Oma’s soep >

Pho 91

Pho is een super populaire Vietnamese noedelsoep met rundvlees. Bij deze spot hebben ze allerlei verschillende varianten (waaronder een vegetarische), een soep kiezen was nog nooit zo moeilijk! Ook hebben ze hier heerlijke salades en spring rolls!
Pho 91 bestellen >

Fou Fow

De Japanse ramen worden steeds populairder! Het bestaat uit noedels geserveerd in een vlees- of visbouillon, vaak met sojasaus, miso en andere heerlijke toppings! Fou Fow is een van de eerst ramen restaurants in Amsterdam en dat is niet zomaar!
Bestel Fou Fow hier >

Toch liever zelf aan de slag? Vind hier 21 makkelijke en gezonde soeprecepten >
En, bij welke van deze adres ga jij binnenkort zeker een heerlijke soep bestellen in Amsterdam?