5

5 x MOOIE KLAMBOES VOOR ZOMERSE SFEREN

Klamboe kleur - Zomerse klamboes - Klamboe twee persoons - Klamboe Xenos - Klamboe bedtent - mooie klamboes voor zomerse sferen

De zomer: zon, langere dagen, geen wolkjes aan de lucht en… elke nacht het gezoem van muggen in je oren. Misschien is dat wel het enige nadeel van de zomer. Maar ook iets wat makkelijk én stijlvol op te lossen is. Namelijk: klamboes! Wil jij extra goed genieten deze zomer en je kamer zomers aankleden? Dan zijn deze 5 x mooie klamboes voor zomerse sferen iets voor jou!

Hier vind je 5 x mooie klamboes voor zomerse sferen

Classy wit

Wie zegt dat simpel niet leuk kan zijn? Een eenvoudige witte klamboe geeft net een extra touch aan je kamer én houd de muggen ver van je bed vandaan. Een leuke toevoeging om het helemaal stijlvol te maken: de klamboe overdag op knopen zoals op de foto hieronder. De kat op de foto (helaas) niet inbegrepen.

Glow in the dark sterrenhemel

Voor deze sterrenhemel kun je gewoon warm in je eigen bed blijven liggen. In deze klamboe zijn glow in the dark sterren gevlochten. Naast dat je modieus bent beschermd tegen de muggen én het extra sfeer geeft, voelt het ook nog eens als slapen onder de sterrenhemel. Alleen maar pluspunten dus!

Buiten in de zon: 5 x hacks voor een zomers balkon >

Klamboe met lichtjes

Of je nu een klamboe met lichtjes koopt of deze zelf maakt: het toevoegen van lichtjes in je kamer (of in dit geval bed) is een simpele manier om sfeer te creëren. Het is makkelijk, knus en het geeft je bed een magisch randje. Een aanrader voor jong en oud want laten we eerlijk zijn: wie houdt er nu niet van lichtjes?

Een klamboetent

Wat schreeuwt meer zomer dan kamperen in een tentje? En wat als je gewoon kan kamperen zonder je eigen bed te verlaten? Met deze klamboetent kan dat! Zeg maar dag tegen het eeuwige geruzie tijdens het opzetten van de tent. En hoi tegen de vrijheid en het knusse gevoel van kamperen. Zomers genieten, zonder de muggen!

Ook leuk: 6 x opblaasbare musthaves voor de perfecte zomer >

Gekleurde klamboes

Een gekleurde klamboe kan nét wat meer gezelligheid geven dan simpel wit. Misschien past een roze kleur beter bij jouw kamer of juist een blauwe kleur. Gelukkig zijn er klamboes in allerlei verschillende kleuren en maak je het zo duur als je zelf wilt. Zo heb je een klamboe dat past bij de kleur van je kamer en kan je genieten van een zomerse sfeer.

En, welke van de bovenstaande mooie klamboes voor zomerse sferen ga jij je kamer mee versieren?

CategoriesInterior Design