zomers balkon - klein balkon tips
B

BUITEN IN DE ZON: 5 x HACKS VOOR EEN ZOMERS BALKON

Niet iedereen mag van geluk spreken met een buitenruimte, maar heb jij een balkon, dakterras of tuin(tje) tot je beschikking? Dan is het tijd om deze summer proof te maken, zodat je de vierkante meters in de zon optimaal kunt benutten. Van chill-sessies tot flexwerken en efficiënt BBQ’en: met deze tips haal je er alles uit.

5 x tips voor een zomers balkon >

De slimme balkonbarbecue

Het liefst zet je natuurlijk een Green Egg op je balkon, maar lang niet iedereen heeft daar de ruimte (of het geld) voor. Dé oplossing voor ieniemini balkonnetjes: deze multifuncionele balkonbarbecue. Naast erop grillen kun je ‘m gebruiken als bloempot, maar voor €40,70 zouden we toch aanraden ‘m als BBQ in te zetten!

12 x Originele BBQ recepten >

Het Balkonbureau

Je kent het wel: binnen werken terwijl het zonnetje schijnt en je het liefst werkend wilt bijbruinen. De oplossing: dit slimme balkonbureau van het Duitse Rephorm, dat erom bekend staat handige gadgets te maken voor kleine balkons. Naast erop werken kun je ‘m ook inzetten als eenpersoons tafel. Handig, toch?

balkonbureau
Zomers balkon tips // balkon inrichten tips // balkon tips

De loungehoek

Naast flexwerken en barbecueën wil je ook gewoon lekker kunnen relaxen op je balkon, in de zon. Onze tip: zet deze kleurrijke en hippe lounge stoel in de hoek, leg er een goed boek naast en dompel weg in het zonnetje. Heb je het geluk van meer buitenruimte? Ga dan voor zo’n luxe, houten loungeset om je chill-sessies in de zon tot een hoger niveau te tillen.

Tips voor de perfecte picknick >

De balkonbar

Heb jij regelmatig een balkonborrel met buren of vriendinnen? Dan is deze houten vensterbank van Balkonbar de perfecte oplossing. Je wint er niet alleen ruimte mee, het ziet er ook nog eens cool uit. Zet je biertjes erop en wanneer de borrel is afgelopen vervang je deze door plantjes. Voor €69,95 een slimme investering.

Zomers balkon tips // balkon inrichten tips // balkon tips

Vlonders op de vloer

Let maar eens op: de vloer van een balkon is niet altijd even mooi. Grote makelaars kiezen vaak voor een goedkope, grijze massa en hoe zonnig het dan ook is: de vloer maakt het een beetje grauw. De oplossing: bedek de grond met houten vlonder. Ze geven een warm, zomers en luxe gevoel en zijn vaak hartstikke goedkoop.

En, met welke van deze tips ga jij je balkon of andere buitenruimte summer proof maken?

Bron omslagfoto: Balkonbar
CategoriesChill