G

GIRLS WHO MUZIEKLIJST VOOR HEERLIJKE VAKANTIE VIBES

De zon schijnt, de hitte brandt op je huid en het is tijd om de vrolijke jurkjes weer uit de kast te trekken. Ook krijgen we zin om te dansen, want een lekkere playlist brengt je in no time in zomerse sferen. Heerlijk om naar te luisteren in het vliegtuig, op het strand, het terras of tijdens het sporten. Maar hoe kom je aan de geschikte lijst? De komende maanden helpen we je daar een handje bij; geen standaard tunes maar deuntjes die je nog niet kende!

Tijdens al het touren en reizen luister ik natuurlijk ontzettend veel muziek. Ik heb hier een heerlijke lijst voor samengesteld met lekkere deuntjes waar ik jullie van mee wil laten genieten.

Zomer hitjes

In de auto kei hard de muziek aan om samen helemaal los te gaan op een nummertje van de 90’s, daar schaam ik mij zeker niet voor. Al vind ik de standaard zomerhitjes toch ook altijd wel een feestje. Vooral die met een lekkere salsa deuntjes. Ai, ai, ai daar komen die zomervibes in naar boven. Goede nummers ‘spaar’ ik altijd in een aantal lijstjes. Die geef ik dan allemaal een titel zodat ik ze goed kan vinden – van guilty pleasures tot avond chillings.

Muziek via Apple Music

Velen van jullie luisteren muziek via Spotify. Ik eerst ook hoor, al is het omdat het inbegrepen was bij mijn KPN abonnement. Maar sinds ze dit uit mijn telefoonpakket hebben gegooid ben ik gaan zoeken naar een goed alternatief.

Ik heb meerdere muziek aanbieders met elkaar vergeleken, en kwam uit op Apple Music. Dit omdat je met Apple gezinsdelen in kan schakelen en dan samen je aanschafte apps kan delen. We betalen maar 14.99 per maand voor twee personen. Hoe makkelijk en fijn is dat! Ik heb dit samen met mijn vriend en wij delen dus Apple Music met elkaar, Final Cut Pro en nog meer betaalde apps. Er staan trouwens 45 miljoen liedjes op Apple Music dus je kan helemaal los gaan met gevarieerde, leuke lijstjes. Nog een voordeel: Je kunt het de eerste drie maanden uitproberen zonder vervelende reclames, voor maar 0.99.

Dubbelklik op onderstaand voorbeeld voor de hele muzieklijst!

Wil jij ook Apple Gezinsdelen proberen? Of Apple Music voor 0.99 voor de eerste drie maanden? Klik dan hier!

PIN IT

Zomer muziek hitlijst met songs voor echte power girls. Luister de lijst hier! #girlboss #summermusic #zomer #muzieklijst

 

 

CategoriesReistips