5

5 x HEERLIJKE YOGA STUDIO’S IN ROTTERDAM VOOR ULTIEME ONTSPANNING

yogascholen in Rotterdam // yogastudios Rotterdam // yogacentra Rotterdam // yoga in Rotterdam // goede yoga school rotterdam // yoga rotterdam zuid // zwangerschapsyoga rotterdam

Een vol hoofd? Gespannen lichaam? Toe aan ontspanning? Yoga is het antwoord! De fijnste plekken in Rotterdam om  yoga uit te proberen vind je hier. Voor beginners of ervaren yoga-fanaten, de meeste yogascholen hebben verschillende programma’s, waardoor er voor iedereen wat tussen zit.

Girls Who Relax! 5 x heerlijke yoga studio’s in Rotterdam vind je hier >

Hot Yoga Place

In deze yogaschool in Rottedam zijn de lessen verwarmd met infrarood en alleen voor vrouwen – van jong tot oud. Dit is een uniek concept in Nederland en dagelijks vinden hier de hele dag lessen plaats. Voor de vroege vogels is dit misschien niet de place to be, want de school opent rond half 10. Je kunt bij Hot Yoga place ook individuele lessen volgen als je wat meer persoonlijke aandacht wilt. De les wordt dan helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes.
Google Maps: Moltzerhof 2 & 14, RotterdamYoga MiraMira

Als je op zoek bent naar een wat kleinere yogastudio in Rotterdam, dan is MiraMira een hele fijne plek. De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je volgt hier lessen Ashtanga yoga, Hatha yoga en Yin yoga. Er worden zelfs massages gegeven bij de yogaschool dus na een bezoekje ben jij 100%  zen.
Google Maps: Zaagmolenstraat 94 b, Rotterdam

Yoga Vidya

In hartje Rotterdam vind je deze yogaschool waar yoga op de originele manier wordt gegeven. De lessen worden dus op de traditionele manier gegeven door docenten die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Doe hier een lesje hatha yoga, nieuwere yin of vinyasa flow yoga.

Hier kan je 7 dagen per week terecht van 06:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds. De sfeervolle studio is ook een opleidingscentrum voor yoga, meditatie, workshops, evenementen en een Yoga Teacher Training.
Google Maps: Vijverhofstraat 47, Rotterdam

Balansz Yoga

Balansz Yoga vind je op twee plekken in Rotterdam. Er zijn hier allerlei soorten yogalessen: van een inspannend lesje hot yoga tot een ontspannende Yin yoga. De yogastudio is lekker ruim en licht. Ook kun je bij de yogstudio terecht voor heerlijke massages. Tip: als je een massage neemt na een yoga les is deze nog effectiever!
Google Maps: Mariniersweg 151 // Kleiweg 16, Rotterdam

Bodhi Yoga

Bodhi Yoga is een yogaschool waar je yogalessen volgt maar ook terecht kunt voor meditaties en mindfulness-cursussen. Dagelijks kun je hier meerdere lessen volgen van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Voor je werkdag nog sporten kan helaas niet, want bj deze yogaschool beginnen de lessen rond negen uur.
Google Maps: Hoogstraat 29, Rotterdam

Bij welke yogastudio in Rotterdam plan jij een lesje (of meerdere in) om tot rust te komen?

CategoriesWalk & Visit