1

10 x HIER KIJK JE DE WK-FINALE OP GROOT SCHERM IN AMSTERDAM

wk op groot scherm - wk finale kijken in amsterdam - wk finale op groot scherm - plekken om het wk te kijken - wk vrouwenvoetbal kijken - wk kijken kroeg amsterdam - wk kijken in amsterdam

 WOW! Onze Leeuwinnen staan in de finale het het WK. Hier vind je 10 gezellige plekken in Amsterdam waar je de Leeuwinnen naar de finale kunt schreeuwen. Hier zenden ze de WK-finale uit op groot scherm!

Waar ga jij de WK-finale kijken in Amsterdam?

Foodhallen Amsterdam

Niks gaat beter samen dan lekker happen, bier drinken en voetbal kijken. En dat vinden ze bij Foodhallen Amsterdam ook. De dugout in Foodhallen is een fijne plek om het WK-vrouwenvoetbal te volgen. Dé spot waar jij en andere vrouwenvoetbal liefhebbers ongegeneerd kunnen juichen, springen en een klein beetje kunnen balen van een tegen doelpunt. Vanaf vrijdag 7 juni worden alle wedstrijden live uitgezonden.


WK wedstrijden kijken // WK vrouwenvoetbal // voetbal kijken in Amsterdam

Strandzuid

Strandzuid is dé plek van wijntjes aan het water, strandbedden in de stad, vis van de Josper grill en niet te vergeten; live WK-vrouwenvoetbal. In juni lopen de temperaturen hoog op (eindelijk). Strandzuid is gewoon een hele fijne zomerlocatie om onze leeuwinnen toe te juichen.

Wie had durven dromen dat de Oranje Leeuwinnen zo ver zouden komen? Nou, Venster 33 in ieder geval wel! En aankomende zondag kijken ze graag samen met jou of het ons lukt deze winst tegen de VS binnen te slepen! Reserveer snel je plekje voor hun aangepast diner en claim je plekje!

12 x Amsterdamse spelletjescafés >

Tapmarin

Altijd al een wildvreemde willen knuffelen na een waanzinnig doelpunt? Bij Tapmarin in de Van Woustraat kijken ze daar niet gek van op. Al 46 jaar wordt hier bloed, zweet en tranen gedeeld door voetballiefhebbers. De pils staat hier in liters koud en de frituurpan draait overuren. Vooraf even happen? Bestel de gemarineerde kippendijen in Balinese saus of een gezonde bowl voor de fitnessboys en -girls onder ons. Nu nog duimen voor de overwinning!


WK wedstrijden kijken // Voetbal op groot scherm // Amsterdamse voetbalkroegen

Cut Throat

Is het een barber, restaurant of een cocktailbar? Als het aan Cut Throat ligt zijn ze het allemaal. Een zeldzame verzamelplek voor authentieke mannen die graag langsgaan bij de barber. Rol vanuit je kappersstoel door naar de bar. Voor frisse look kunnen de vrouwen hier helaas niet terecht, maar natuurlijk wel aan de bar. Kijk hier hoe onze Oranje Leeuwinnen de wereld veroveren. Gelieve wel de Vuvuzela thuis laten!

Meer plekken in Amsterdam om het WK vrouwen te kijken >>

Waar juich jij onze Leeuwinnen toe? Veel kijkplezier!

MISSCHIEN KOMT DIT VAN PAS..

Omslagfoto: Tapmarin
CategoriesWeekend tips