W

WK VOETBAL 2022 KIJKEN IN GRONINGEN: DIT ZIJN DE LEUKSTE PLEKKEN

wk kijken groningen - wk op groot scherm groningen - kroegen die wk uitzenden groningen - wk in de kroeg groningen

Voor wie niet thuis voor de buis wil zitten, vind je hier tips voor de leukste kroegen die het WK op groot scherm uitzenden in Groningen. Dus, WK 2022 kijken in Groningen? Hier zit je goed.

Van beplakte etalages tot volledig oranje straten en supermarkten die volledig met oranje ingrediënten. Het is een feest voor voetballiefhebbers en successupporters! Op de avond van de wedstrijden zijn er natuurlijk talloze plekken om onze leeuwen aan te moedigen. Wil je voetbal kijken in een kroeg in Groningen? Dier kijk je het WK 2022 in Groningen op groot scherm!

Baxbier: dit gezellige proeflokaal aan het Reitdiep, bedacht een bijzondere actie rondom het WK. Tijdens het kijken steun je ondertussen ook Amnesty International, want door bier te drinken steun je de partij die wereldwijd opkomt voor de mensenrechten.

Bierbrouwerij de Prael: ook aan het Boterdiep wordt het WK uitgezonden op groot scherm en daar komt zomaar een rondje bitterballen voorbij. En goed om te weten: bij de brouwerij werken allerlei mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat maatschappelijke aspect zorgt voor het bier tijdens de wedstrijd extra goed smaakt.

Meer plekken om het WK te kijken in Groningen vind je onder de foto >

WK op groot scherm in de kroeg in Groningen, meer tips >

DOT: dit is misschien wel de tofste plek om het WK te kijken in Groningen. Dot is namelijk gevestigd in de oude full dome 3d-bioscoop. Het WK wordt uitgezonden op groot scherm en ook is de zaak helemaal oranje aangekleed.

Gat van Groningen: hier wordt het WK voetbal uitgezonden op maar liefst vijf schermen, dus je hoeft niet bang te zijn dat je geen goed plekje hebt. Zoals bij alle kroegen in de drukke Poelestraat geldt wel: wees op tijd.

Party Café De Doos: op dagen dat het Nederlands Elftal speelt kun je hier vanaf 15:00 terecht. Ook alle andere wedstrijden worden uitgezonden en er zijn allerlei ‘oranje-acties’, onder andere met pitchers voor een mooi prijsje.

Benieuwd waar het WK wordt uitgezonden in andere steden? Hier vind je tips voor Amsterdam en Utrecht >

CategoriesWeekend tips