E

EEN DAG OP WINTERSPORT MET JE VRIENDINNEN VOOR €24,50

wintersport - wintersport hema - hema actie - winterberg wintersport - vriendinnen trip

Baal je ervan dat je dit jaar geen wintersport tripje op de planning hebt staan? Dan is er nu de oplossing waar je op wachtte en die al je winterse wensen vervult. Ben jij klaar voor 24 uur lang plezier met je friends in Winterberg? Hieronder lees je alles wat je moet weten en waar je dit reisje kunt boeken. 

Vind hier waar je deze wintersport via de HEMA kunt boeken > 

We kunnen de frisse lucht en lekkere schnitzel al ruiken als we eraan denken. Lekker over de bergen scheuren of lekker aan je kleurtje werken op het terras. Wintersport is ultiem genieten en ook de après ski bar helpt daaraan mee.

Dagje wintersport 

Reis met HEMA mee naar Winterberg met een lux touringcar en beleef de winter alsof je een dag in de Alpen bent. En dat genieten begint al zodra je de prachtige witte heuvels van het Sauerland binnenrijdt. De Winterberg-bus parkeert centraal in Winterberg, direct bij alle faciliteiten (materiaalverhuurder, skischool, omkleedruimte, etc.). In de bus vind je genoeg comfort, gedimde verlichting en vaak een gevarieerd aanbod aan films. De volgende dag om 18.30 uur staat de verwarmde touringcar klaar voor de reis terug naar Nederland.5 bizar mooie skigebieden in Europa vind je hier > 

Voor een prikkie

Voor maar €24,50 per persoon beleef je dus een dag échte wintersport. Skiën, snowboarden, langlaufen, sleeën of gewoon een heerlijke winterwandeling in de sneeuw. De Winterberg-bus brengt je snel en comfy heen en weer en parkeert bij aankomst dus direct bij alle faciliteiten.

Ook een leuk feitje: wist je dat reizen per touringcar een van de meest milieuvriendelijke manier van reizen is?

Good to Know

De vertrekperiode loopt van 6 januari t/m 7 maart 2020 en je vertrek vanaf een opstapplaats naar keuze. In de voucher is per persoon 5.- sneeuwgarantie inbegrepen. De Winterberg-bus zal uiterlijk 24 uur voor vertrek beoordelen of er voldoende sneeuw ligt. Als er niet genoeg sneeuw ligt wordt de reis geannuleerd en biedt de Winterberg-bus kosteloos een andere datum naar keuze aan. Wil je helemaal niet meer? Dan ontvang je het aankoopbedrag van de voucher terug min de 5.- van de garantie.

Boek de wintersport hier > 

Met wie ga jij binnenkort samen deze wintersport van de HEMA boeken?

CategoriesEuropa