D

DEZE WIJNGLASHOUDER VOOR IN DE BADKAMER WÍL JE HEBBEN

wijnhouder voor in de badkamer - wijnglashouder

Ultieme ontspanning vinden we niet alleen op de bank, maar ook tijdens een uitgebreide douche-, bad- of toiletsessie. Wil je jezelf extra verwennen tijdens een uitgebreid badkamerbezoekje? Neem een wijnpauze in de sanitaire ruimte en geniet ervan zonder te knoeien. Met deze wijnglashouder kan het!

Wil je voortaan jouw favoriete wijn meenemen naar de badkamer? Dan hebben wij dé oplossing voor de: deze wijnhouder zorgt ervoor dat je van je drankje kunt genieten zonder te knoeien, gewoon terwijl je de stress van je afspoelt in de regendouche, vanuit het ligbad of wanneer je op het hangend-toilet zit. Wijn inschenken, zuignapjes installeren en you’re good to go.

Wijnhouder voor in de badkamer

Wil jij je wijntje niet uit het oog verliezen terwijl je wat me-time neemt in de badkamer? Dan is deze tool de ultieme oplossing! Je kunt de houder bevestigen op douchetegels, glas, spiegels, marmer, metaal, glanzende tegels of laminaten.

En het mooie is: er zijn geen zuignappen, lijm of muurbeugels nodig voor het installeren van deze handige wijnhouder. Hij laat geen strepen achter en er kan dus niets beschadigd worden.

wijnglashouder badkamer bol.com

Hier bestel je deze handige wijnhouder (€9,99) >

Pssst. Dit is het perfecte alternatief voor een bad..

Heb jij altijd al een bad willen hebben, maar heb je er simpelweg geen ruimte voor in jouw badkamer? Dan is onderstaande Bucket Bath het perfecte alternatief. Je kunt de Bath Bucket hier bestellen >

Dus, ben óf ken jij een echte wijndrinker? Dan is dit het ultieme cadeau. Voor jezelf, of een ander!

CategoriesChill