5

5 x WIJN YOGA VOLGEN VIA YOUTUBE

Mega trendy in sportland: wijn yoga. Het is ontspannend, maar toch actief – de uiltieme sport voor vrouwen die het weekend vast in willen luiden, maar toch nog even een moment op zichzelf willen focussen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volg één van deze YouTube wijn yoga video’s om het te ontdekken!

Vind hier 5 x wijn yoga video’s op YouTube >

1. Signature At-Home Yoga Class door Drunk Yoga

It’s in the name. Als er iemand weet hoe wijn en yoga goed te combineren zijn, dan is Eli Walker wel. In deze 30 minuten leidt ze jou langs allerlei yoga moves met een vol glas in de hand.

12 x Originele online workshops voor vrouwen >

2. Yoga & Wine Class met Morgan Perry

Een account volledig gespecialiseerd in wijn kan niet anders dan de trend volgen. Ook zij bieden een online yogales aan waar je een vol glas voor nodig hebt.

3. Vinyasa yoga oefeningen met wijn

Toe aan een iets langere sessie? Lorelei Sturm is een bevoegd yoga-instructrice en begeleidt je voor een uur durende video balancerend door de poses heen.

Beste Lidl wijnen: dit zijn ze volgens jullie >

4. Wijn yoga na een lange dag

Deze les in is gebaseerd op aspecten van Yin Yoga en Restorative Yoga. Het duurt 35-45 minuten en is bedoeld om de spierspanning die in de loop van de dag is ontstaan, los te laten.

5. Wine not?-work out met Helly

Helly gaat ze allemaal langs – een serie strijdershoudingen, core work, rugbuigingen, en heup openers. Plus: met wijn zul je in staat zijn om los te komen en nog verder in die poses te zakken.

En, welke wijn yoga les ga jij online volgen?

CategoriesChill