G

GA JE OP REIS NAAR ZUID-AFRIKA? BEZOEK DAN EERST DEZE WEBSITE!

Wijn proeven in Zuid-Afrika? Deze website zorgt ervoor dat je alle coole wijnhuizen bezoekt! Nu dat het bij ons winter wordt, is het juist het perfecte moment om naar Zuid-Afrika te reizen. Daar schijnt de zon namelijk nu met volle kracht. En weet je wat ook zo bijzonder en leuk is aan Zuid-Afrika? Zuid-Afrikaanse wijn natuurlijk. Wil je de leukste en mooiste wijnhuizen tijdens je reis ontdekken? Dan is de app van The Winery precies wat je moet hebben. 

Wijn proeven in Zuid-Afrika? Deze website zorgt ervoor dat je alle coole wijnhuizen bezoekt! Nu dat het bij ons winter wordt, is het juist het perfecte moment om naar Zuid-Afrika te reizen. Daar schijnt de zon namelijk nu met volle kracht. En weet je wat ook zo bijzonder en leuk is aan Zuid-Afrika? Zuid-Afrikaanse wijn natuurlijk. Wil je de leukste en mooiste wijnhuizen tijdens je reis ontdekken? Dan is de website van The Winery precies wat je moet hebben.

Ontdek

Dankzij deze website kun je alle leukste en mooiste wijnhuizen van Zuid-Afrika ontdekken. Je kunt op verschillende manieren zoeken: via naam, locatie, regio, keuken, faciliteiten, etc. Op deze manier vind je makkelijk het perfecte wijnhuis dat past bij jouw verwachtingen. Waar wacht je nog op, ga wijn proeven in Zuid-Afrika.

Top 10

Alle wijnhuizen worden getoond met een cijfer op 10 om je te helpen in je keuze. Daarnaast heeft de website ook meerdere tops 10 om het beste uit het beste te kunnen vinden. Zo vind je een top 10 wijnen, top 10 eten, top 10 service, top 10 locaties.

Dit mag na een drukke werkdag. Trakteer jezelf! 

Ervaar en deel

Met alle lijsten, cijfers en beschrijvingen ben je er nog niet. Dan is het natuurlijk tijd om zelf al deze geweldige wijnhuizen te ervaren. Ervaar alles wat ze te bieden hebben en deel je eigen ervaringen met de Winery. Vergeet op social media ook niet #thewinerysa te taggen.

Wie? Wat?

Achter ‘The Winery’ staan twee Nederlanders die hun thuisland hebben achtergelaten voor Zuid-Afrika. Ondanks prachtige carrières in (online) marketing in Nederland wilden Sonny Vriends en Marcelle Mudde uit hun comfort zones komen en hun grenzen verleggen. Dit is precies wat ze hebben gedaan door naar Cape Town te verhuizen en The Winery op te richten.

Ga jij zelf binnenkort naar Zuid-Afrika? Vergeet dus niet The Winery te downloaden en je ervaringen met Girls Who Drink te delen.

Bron: thewinery.co.za
CategoriesReistips