&

‘COMBINATIE VAN MODE INSPIRATIE EN LEUKE SPOTS DEEL IK OP MIJN INSTAGRAM’ | SOPHARY YOU (36) BLOGGER & VLOGGER VAN SOSOSOOF

Op dit moment werk ik fulltime als key accountmanager voor de sector handel met als doel enerzijds de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan voor studenten en anderzijds voor nu en de toekomst vakmensen voor bedrijven. Daarnaast verzamel ik allerlei leuke hotspots op mijn instagram. Maar ook toffe fashion combinaties en leuke activiteiten die je met je gezin kan doen. Op mijn instagram sososoof en youtube account sososoof kan je terecht voor de leukste tips om te genieten.

Meet Sophary You. Combineert een bourgondische levensstijl met gepaste fashion outfits. Crosst heel Amsterdam door voor haar werk, naast haar blogger/vlogger bestaan als sososoof. Wat drinkt Sophary en hoe staat dit in connectie met haar succes?

Wat doe je in dagelijkse leven?

‘Op dit moment werk ik fulltime als key accountmanager voor de sector handel met als doel enerzijds de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan voor studenten en anderzijds voor nu en de toekomst vakmensen voor bedrijven. Daarnaast verzamel ik allerlei leuke hotspots op mijn instagram. Maar ook toffe fashion combinaties en leuke activiteiten die je met je gezin kan doen. Op mijn instagram sososoof en youtube account sososoof kan je terecht voor de leukste tips om te genieten.’

 

Waar je passie voor het verzamelen van de leukste spots en leuke activiteiten om te doen met je familie ontstaan?

‘Vanaf de middelbare school ging ik graag uiteten en zocht de leukste plekjes op waar je lekker kon gaan genieten. Dat was echt mijn uitje. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en die weer te laten zien aan andere mensen. Vanuit Roosendaal waar in toen woonde ging ik vaak naar Antwerpen en Rotterdam om nieuwe spots te ontdekken. Op gegeven moment begonnen mensen aan mij advies te vragen voordat ze naar een stad gingen en toen dacht ik: ‘Dat is een leuk idee, dat ga ik delen op mijn instagram’. Nu kunnen mensen op mijn instagram de spots vinden die bij hun passen.’

 

Wat deel je het liefste op je instagram account?

Photo by Britt van Klaveren

‘Combinatie van van mode inspiratie en leuke spots om lekker te eten en te drinken. Mode accounts die ik volg zijn: Marina Mos, Majawyh, Elle Ferguson en Leandramcohen. Ik kom voor mijn werk bijna elke dag in het centrum van Amsterdam. Wanneer ik dan langs een leuke spot loop dan plaatst ik deze snel op mijn instagram stories.’

 

Welke milestone wil je graag behalen?

‘Ik vind het gewoon leuk om te delen waar ik bijvoorbeeld ga eten zodat andere mensen daar weer inspiratie uithalen. Ik wil graag content blijven maken waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.’

 

Je woont in Haarlem beïnvloedt dat je stijl of werkwijze?

‘Ik heb meer lak aan wat ik aantrek dan toen ik in Roosendaal wonende. Ik trek meer aan waar ik zin in heb. Ik trek meer aan wat ik mooi vindt.’

Heb je instagram advies aan andere girlsbosses?

‘Zorg voor een herkenbare stijl en heb duidelijk voor ogen wat je wilt met je instagramaccount. Blijf dichtbij jezelf dan ben je ook geloofwaardiger tegen over mensen die account bekijken en volgen.’

 

Even over drinks…

Wat is je ochtendritueel?

‘Ik ben nooit een koffie drinker geweest. Daarom begin ik de dag altijd met een grote beker gember, munt en citroen thee met een beetje honing. Dan zit ik weer vol energie om de dag te beginnen. Vooral met twee kleintjes kan ik die energie wel gebruiken.’

 

Welk drankje vind je leukste te fotograferen ?

‘Wijn en cocktails. Al moet ik zeggen dat soms wel moeilijk is omdat mooi op de foto te zetten. Wijn drink je meestal wanneer al donker is namelijk. Mensen reageren meestal op wijn foto’s met: ‘Aah zit jij al aan de wijn, dat wil ik ook!’. Heerlijk is dat toch een moment van genieten van je wijntje.’

 

Wat is jouw persoonlijke favoriete drankje avonds?

‘Avonds vind ik cava erg lekker om te drinken. Lekker dat bubbeltje om de dag mee af te sluiten. Champagne vind ik ook lekker maar dat drink ik meer op momenten dat echt iets te vieren valt. Maargoed er valt natuurlijk altijd wel iets te vieren. Dat moet je jezelf ook gunnen.’

Photo by Britt van Klaveren

Wat is een Girls Who Drink moment voor jou?

‘Wanneer ik de gehele week heb gewerkt en de kindjes op bed liggen. Even afsluiten van alle drukte van werk en het gezin. Ontlading moment noem ik het echt waar in ik echt wil genieten van mijn drankje en het moment met mijn vriendinnen’.

CategoriesDrankje met