1

12 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 22, 23 EN 24 NOVEMBER

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in mei

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide Amsterdam van 22, 23 en 24 november!

Dit is onze selectie van leuke Weekend Tips Amsterdam >

One night wine bar – vrijdag 22 november, Espressofabriek (Westergas)

De Espressofabriek ruilt hun koffie voor 1 avond in met wijn! Ze doen dit in samenwerking met Sjoerds Streken, een Amsterdamse importeur van biologische en biodynamische wijnen.
Voor deze avond hebben ze samen met Sjoerds Streken de mooiste wijnen geselecteerd van Weingut Lucashof.

Van riesling tot spätburgunder tot sauvignon blanc en meer, je kunt het allemaal proeven! Extra leuk: wijnmaker Kathrin zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en ook om gewoon gezellig mee te proosten.Glüh Weizen Release Party – vrijdag 22 november, Gebrouwen door Vrouwen

Originele VRIJMIBO! Ga na je werk après skiën en het nieuwste biertje ‘Glüh Weizen’ proeven in de bar! Op vrijdag 22 november vier je hier de winter in de bar en kun je deze Glüh Weizen van de tap gaan proeven.

Wees er op tijd bij voor de Glüh Weizen Happy Hour van 17:00 tot 18:00. Ook hebben ze lekkere nieuwe burgers op de kaart en krijg je van 18:00 – 20:00 een burger met een Gluh Weizen biertje voor een prikkie. Vanaf 21:00 komt de DJ en kan het feest echt beginnen!

Drank

Leuk uit eten dit weekend? Vind hier onze restauranttips!

Uitbrakken bij NENI – zondag 24 november, NENI AMSTERDAM

De twee dingen waar ze in Israël het allerbeste in zijn: feesten en lekker eten. Breng deze twee activiteiten samen bij NENI Amsterdam en wat krijg je dan? Precies, een fantastisch zondags brunchfestijn.

Want wat is er na een gezellige zaterdagnacht nou beter dan uitgebreid tafelen met vrienden (én een glas mimosa tegen de kater)? Elke zondag vanaf 11:00 kun je hier terecht voor gerechten als spicy caramalized eggplant en shakshuka. Hiernaast vullen de tafels zich met kleurrijke mezze en eet je heerlijke traditionele desserts. Een perfecte Sunday Brunch dus!

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Sunday Boil – zondag 24 november, The Good Campanion
Changing of the Taps: Winter Edition – vrijdag 22 november, Zoku
Zilte Zondag – zondag 24 november, RAZMATAZ
Craft Beer and Stand Up Comedy XVIII – zaterdag, 23 november, De Prael Houthavens 
Super Friday – vrijdag 22 november, Super Lyan 
Free Vegan Cheese Tasting – zaterdag 23 november, Landmarkt
Happy Flippin’ Sunday | pancake brunch – zondag 24 november, EAST
Stan&dj – zaterdag 23 november, STAN & CO
Afterwork – vrijdag 22 november, Bar Restaurant LELY

Girls, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 november. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips