1

12 x WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 13, 14 & 15 MAART

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 13, 14 en 15 maart.

Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 13, 14 en 15 maart >

LET OP! Vanwege het coronavirus adviseert het crisisteam van de overheid om alle evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland af te gelasten. Check dus goed de Facebook pagina’s van de events voor meer informatie rondom deze nieuwe maatregelen.

The Amsterdam Coffee Festival 2020 – 13 t/m 15 maart, Westergas

Maak je op voor een onvergetelijk, cafeïnerijk weekend met gratis proeverijen, interactieve workshops, eten van de beste foodtrucks, live muziek en meer. Proef hier meer dan honderd koffies van de beste branders uit de Benelux. Ook nemen die branders het tijdens dit festival tegen elkaar op in Roast Masters™, de internationale koffiewedstrijd waar het allemaal gaat om de kunst het branden van specialty coffee.

In de Gashouder trekken de beste barista’s van Nederland alles uit de kast tijdens de finales van verschillende kampioenschappen. Natuurlijk kun jij jouw eigen koffiekennis ook een flinke boost geven tijdens verschillende educatieve sessies gegeven door werelds beste barista’s. Een ticket voor het festival kost 15 euro per persoon.
Tijden: Vrijdag 13 maart: 15:00 – 20:00 // Zaterdag 14 maart: 10:00 – 18:00 // Zondag 15 maart: 10:00 – 17:00
Tickets >
Tijdens dit event komt Jeroen de Waal van Fromagerie L’Amuse naar Bar BAUT voor een kaas- en wijnproeverij a.k.a. een heerlijke zaterdagse borrel in de stad. Ze serveren hier 10 kazen, 5 bijpassende wijnen en chef Michiel Van der Eerde maakt een lekker kaasgerechtje om te laten zien hoe veelzijdig kaas kan zijn. Voor maar 35 euro per persoon geniet je hier komende zaterdag van lekkere kazen en prachtige wijntjes.
Tijd: 15:00 uur – 17:00 uur
Reserveren >
Kickstart jouw zondag met de Houthaven Sunday Brunch co-hosted door de eerste, wereldwijde Bloody Mary Bar. Geniet hier van twaalf verschillende varianten van de klassieke Bloody Mary in combinatie met een overheerlijke brunch. Ook is er live muziek van soul pianist Steven Aswin. De prijs van de brunch is €39,50 en het is aan te raden om te reserveren!
Tijden: 12:00 – 17:00
Reserveren > 

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Aperitivo– vrijdag 13 maart, 5&33
Super Friday – vrijdag 13 maart, Super Lyan
Oesters & Champagne – vrijdag 13 maart, Café Americain

De Special Social Club | Lente Party – zaterdag 14 maart, Tolhuistuin
Sober Socials Brunch Club
– zaterdag 14 maart, Drovers dog Wibautstraat
Gin 1689 Pink Gin Tasting – zaterdag 14 maart, Gall & Gall Van Woustraat

Sunday Jazz Brunch– zondag 15 maart, Capricho Café
Brooks Boozy Brunch – zondag 15 maart, Brooks Amsterdam
Chocolade workshop met high tea – zondag 15 maart, Cantina Nieuw WestGirls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 13, 14 en 15 maart. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: Vessel Amsterdam
CategoriesWeekend tips