G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 26, 27 & 28 JUNI

Tropisch warm, veel zon en hoge temperaturen. Deze week mogen we de bikini's, badpakken en snelle planga's weer uit de kast trekken en is het tijd voor heerlijke cocktails buiten de deur. Om ervoor te zorgen dat jij goed op de hoogte bent van wat er allemaal te doen is in Amsterdam en op de juiste plekken aanwezig bent, hierbij alle tips weer voor je op een rij. Dit zijn onze culinaire tips van aankomend weekend!. Weekend Tips Amsterdam. Corono. Culinaire weekend tips. Apreol Spritz. Amsterdam. Things to do Amsterdam. Cityguys. ZUID. EdelWise. Edel.

Levensgenieters! Het is tropisch warm en de zon schijnt volop, tijd om de deur uit te gaan en leuke dingen te doen! Ook voor dit weekend hebben we daarom een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 26, 27 en 28 juni. 

Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 26, 27 en 28  juni >

De Terrassen Show, zaterdag 27 juni – De Wasserette

Op zaterdag 27 juni zorgt de Wasserette in de Pijp voor een onvergetelijke dag bij het pop-up Terras van de Nacht. Tijdens de verschillende shifts (check het FB event) geniet je van heerlijke cocktails, lekker eten en train je gelijk je lachspieren op wat comedy.

Ook zijn er tropische live-acts en brengen ze nog veel meer gekkig- en gezelligheid naar het terras. Daarnaast staat er een DJ-team klaar die de levensgenieters de hele dag voorzien van de beste dancehall, afro en latin tunes.
Meer informatie >

Meer Zomerse pop-up terrassen vind je hier >

Zoku x RIJKS x Joris Bijdendijk – vrijdag 26 juni, Zoku

Zin om jezelf echt te verwennen? Ga er even lekker tussenuit en beleef de ultieme date night bij Zoku. Tijdens de Better Together-avonden geniet je van een luxe verblijf in een van de Zoku Lofts inclusief een viergangendiner bereid door de met een Michelinster-bekroonde Joris Bijdendijk.

Het hele arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, het diner + wijnen, een afsluitend drankje op het terras, overnachting en ontbijt! De prijs voor deze geweldige ervaring is vanaf €230 per persoon! 
Tijden: 18.30 – 12.00
Reserveren > 

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips

Homebrew Competition 2020 – zondag 28 juni, Cannibale Royale

Brouw jij thuis bier en verdient jouw bier een groter podium dan jouw directe vriendenkring en familie? Schrijf je dan snel in voor deze homebrew competitie! Je mag dan je bier aan het grote publiek te presenteren, in Cannibale Royale Du Nord in Amsterdam.

De winnaar van de juryprijs mag zijn of haar bier in de brouwerij van Two Chefs Brewing laten brouwen en Cannibale Royale zal 2500 liter van jouw bier inkopen en in haar restaurants verkopen!
Tijden: 12:00 – 17:00
Inschrijven > 

Groovy Tables / The Picnic Edition – vrijdag 26 juni, HoogtIJ

Met je friends jullie eigen BBQ-Picnic-Borrel organiseren op de Rooftop van HoogtIJ in Amsterdam Noord. Dat is toch met afstand hét beste voor je uitzicht deze zomer?! Stel je voor: na maanden éindelijk weer je vrienden en vriendinnen te zien en samen te schateren van het lachen, eten van je eigen BBQ en lekker veel drankjes doen.

Geniet hier van zomerse sardientjes, boeren bavette, frisse biertjes, je eigen groene eitje, wapperende zomerjurkjes en groovy sounds.
Tijden: 18.00 – 23:00
Reserveren > groovytables@deartiesten.nl

Hendrick’s Gin zomertuin – het hele weekend

Dit weekend is de mystieke zomertuin van Hendrick’s Gin geopend. In een weelde aan bloemen en planten bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky nippen gin liefhebbers aan de meest wonderlijke cocktails.
Een tafel in de pop-up garden is te reserveren via facebook >

Meer leuke weekend tips om te doen in Amsterdam dit weekend >

Restaurant C X Closing Act at Jimmy Woo X Table for two – vrijdag 26 juni, Jimmy Woo
Friday Biertjes – vrijdag 26 juni, Drovers dog Wibautstraat

Terug Naar Toen – Sitdown Festival – zaterdag 27 juni, Meneer Nieges
Happy Oyster Hours – zaterdag 27 juni, The Good Companion
Mama’s Bottomless Brunch – zaterdag 27 juni, Mama Makan
Chill & Grill – zondag 28 juni, Het Bosch Waterfront Kitchen & Lounge
Maandelijkse Restaurantavond – zondag 28 juni, het Rijk van de Keizer
Sunday Roast // Let’s Meat Sunday
– zondag 28 juni, Bar LELY
Disco Brunch – zondag 28 juni, The Hoxton

Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 26, 27 en 28 juni. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips