T

TONY’S CHOCOLONELY OPENT CHOCOLATE BAR IN AMSTERDAM

tony's chocolonely chocolate bar - chocolade bar - tony chonolonely - bar amsterdam - amsterdam hotspots - nieuwe hotspots amsterdam - amsterdam juli

Hou je van chocolade en wil je iets goeds doen voor de wereld? Dan is deze chocolate bar jouw nieuwe hotspot! Het succesvolle bedrijf Tony’s Chocolonely heeft hun eerste bar in Amsterdam geopend. Hieronder lees je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier alle informatie over de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam > 

Op 1 juli openen ze de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze chocoladebar waar alles draait om chocolade en je onder het genot van de lekkerste choco-combinaties alles te weten kunt komen over hun missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in de chocolade wereld.

Choco snacks

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is voor iedere chocoladeliefhebber een droom die echt uitkomt. De hele dag door stromende chocotaps, s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren zodat het helemaal jouw feestje wordt.

Nog een extra topping erop? Geen probleem! Natuurlijk is alles gemaakt met Tony’s Chocolonely chocolade van eerlijke cacaobonen uit West-Afrika. Geen zin in zoet? Er is ook genoeg keuze voor de hartige trek. Verse tomatensoep, ’n vegaburger of ’n wrap, voor ieder wat wils!

Dit is waarom de stukjes in een Tony’s Chocolonely-reep niet gelijk verdeeld zijn >

Op gepast afstand genieten

In deze tijden van corona is het hebben van persoonlijk contact voor en met de mensen om ons heen misschien wel belangrijker dan ooit. Door de juiste voorzorgsmaat- regelen zorgen ze dat iedereen in de bar op gepaste afstand weer samen kan komen.

Om te genieten van ’n crazy shake of ’n Tonyccino, een ongelijk verdeeld potje dammen of gezellig samen aan de grote tafel. Daarnaast komt er een doorlopend programma met allerlei leuke optredens in de Bar, denk aan kunst, muziek, sprekers en vooral gezelligheid!

Meer informatie over Tony’s vind je hier >
En, sta jij al te springen om naar de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar te gaan? Wij wel!

CategoriesFijne Foodspots