1

12 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 23, 24 EN 25 AUGUSTUS

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in Amstedam - activiteiten amsterdam augustus - events amsterdam augustus

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 23, 24 en 25 augustus? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

De Parade – het hele weekend, Mating Luther Kingpark

Op rondreizend theatherfestival de Parade spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en duren zo’n 30 minuten. Tussen de voorstellingen door kun je genieten van allerlei vertier voor jong en oud.

 SWAP clothes for Tanzania – zondag 25 augustus, Q-factory

Zondag van 13:00 – 16:00 uur organiseert de Stichting Little Superheroes een kledingruil in de Q-Factory in Amsterdam-Oost. Ruim 2 jaar geleden zijn zij deze stichting gestart om zich in te zetten voor kinderen in (momenteel) Afrika onder de pijlers veiligheid, gezondheid en onderwijs. Ditmaal doen ze dat met een kledingruil, dus mocht je nog een volle doos oude kleding hebben staan (heb je) – neem ‘m dan mee naar de Q-Factory zodat er nieuw leven wordt geblazen in jouw items!

45 x leuke en unieke dingen om te doen in Amsterdam >

Het einde van de vakantieperiode is in aantocht. Omdat C nog geen genoeg kunnen krijgen van het vakantiegevoel halen ze een klein stukje Spanje naar de wibautstraat. En het wordt topweer, dus dit doen ze op het terras! Ze serveren een 4-, of 5- gangen lunchmenu op basis van ons temperaturen concept; Celsius Sunday, voor wie wil inclusief wijnarrangement van wijnleverancier L’Exception

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >>

Limon vismarkt – vrijdag 23 augustus, Limon
Dok’s Stadsstrand Borrel – zaterdag 24 augustus, DOK Amsterdam >
Craft Beer and Stand Up Comedy XIV (in English!)De Prael Bottomless Brunch at WYERS – zaterdag 24 augustus, WYERS Bar >

WijnSpijs Wandeling Amsterdam – zondag 25 augustus, Amsterdam >

Op deze plekken eet je oesters voor €1 >

Brand Zomer Fest – zondag 25 augustus, Hotel Arena
>
Rooftop Champagne Breakfast – zondag 25 augustus, Floor17 >

Zilte Zondag – zondag 25 augustus, RAZMATAZ >

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 23, 24 en 25 augustus. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

 

CategoriesWeekend tips