G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 21, 22 EN 23 JUNI

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in Amstedam

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 21, 22 en 23 juni? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Asian Street Food Festival – zarerdag 22 en zondag 23 juni

Komend weekend hét festival voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Alles komt voorbij: Vietnamees, Koreaans, Japans, Indiaas… Daarnaast zal er ook entertainment zijn. Entree is bovendien gratis, altijd het checken waard!
Google maps: Joan Muyskenweg 14

Dinner train – vrijdag 21 t/m zondag 23 juni, door Amsterdam

Let op! Laatste weekend voor de Dinner train: twee uur lang reizen door het Nederlandse landschap in een pop-up restaurantje in de trein. Voor 49 euro geniet je van een viergangendiner waarbij je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.

10 x heerlijke recepten met zoete aardappel >

KUNST IS FISSA – 21 juni, BAUT

Op vrijdag 21 juni organiseert restaurant BAUT in samenwerking met kunstenares Elysanne Schuurman de eerste editie van ‘KUNST IS FISSA’. De hele avond lang wordt het vrouwelijk lichaam en de sensualiteit ervan gevierd. Er is voedsel, drank en dans in overvloed.
Google maps: Spaarndammerstraat 460

Foto: WeMakeThe.City
My Kitchen Is Your Kitchen is terug met een speciale BBQ-editie! Michelin-ster chef Andrès Delpeut en chef-kok Barry de Back met ere titels: Europees BBQ kampioen 2012 en Nederlands BBQ kampioen 2016 slaan hun handen ineen met Hans Ribbens om een tof vijfgangenmenu in elkaar te zetten. Dit inclusief een welkomscocktail voor ongeveer 40 euro!
Google maps: Mauritskade 64

WeMakeThe.City Festival – zaterdag 22 juni, Metropoolregio Amsterdam

Tijdens dit festival worden verscheidene urgente, stedelijke dilemma’s aan de kaak gesteld. Op zaterdagavond is er een diner waar eetbare plasticsoep, suikerloze zoetigheden en voedsel in poedervorm op het menu staan. Er zijn verschillende kunstenaars begeleiden het diner.
Google maps: Egeldonk 50

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend:

” href=”https://girlswhomagazine.nl/picknickplekken-in-nederland/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>De mooiste picknickplekken in Nederland >
” href=”https://girlswhomagazine.nl/route-langs-de-7-leukste-karaokebars-van-amsterdam/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>De 7 gezelligste karaokebars van Amsterdam >
” href=”https://girlswhomagazine.nl/goedkope-oesters-amsterdam-hotspots/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Oesters voor een prikkie vind je hier >
Alle foodfestivals van 2019 op een rijtje >

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 21, 22 en 23 juni. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips