W

WEEKEND GUIDE AMSTERDAM – DIT KAN NOG WÉL

hotspots albert cuyp - kramen albert cuypmarkt - kramen albert cuyp - albert cuypmarkt - albert cuyp markt kleding -

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend, ondanks corona? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is de onze Weekend Guide Amsterdam

Aankomend weekend ziet er nog steeds anders uit dan we hadden verwacht.. Geen grote evenementen, uit eten met een grotere groep (op 1,5 meter uiteraard), of borrelen in de kroeg tot middernacht. Natuurlijk is dit voor iedereen weer even slikken maar we moeten positief blijven en er het beste van maken! Benieuwd naar wat je wél kunt doen dit weekend? Hieronder vind je dé tips om van jouw weekend toch iets leuks te maken!

Dr. Hauscka pop-up boutique – Pulitzer Amsterdam 

Pop-up stores zijn tegenwoordig super populair. En ook het 100% natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka wilde hiermee aan de slag gaan. Zij bedachten namelijk een ‘pop-up boutique’ in een kamer in het vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam. Vanaf begin november opende er in een luxe hotelkamer met eigen ingang aan de Prinsengracht een oase van rust, midden in het hart van Amsterdam. Wij zijn helemaal enthousiast! Jullie ook? Boeken doe je hier > 

MaMa Kelly goes Mexican

Nu we om bekende redenen niet op vakantie kunnen, brengt MaMa de vakantie gewoon naar ons toe dit weekend. Hoe? Kun Mexicaanse vrienden van Taqueria LIMA nemen MaMa’s Drive Thru over! Denk aan sombrero’s, cactussen, spectaculaire taco’s en burrito’s. Maar geen zorgen: zonder Corona.

Op vrijdag en zaterdag is MaMa’s Mexican Drive Thru geopend van 16.00 tot 20.00 uur, op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Vooraf bestellen is altijd handig, maar even langsrijden kan ook.

Hier vind je het menu >>
Bestellen doe je hier >>

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MAMA KELLY (@mamakellyamsterdam) op

Toch geen zin om naar buiten te gaan? Vind hier 7 leuke dingen om te doen als je binnen blijft >

Ceuvel Pick-up Markt

Je komt hier het plein opgelopen en daar staat een vuurtje te branden met een pot warme Juppelsap erop. Met het nog warme glas loop je richting de lichtjes, lampjes en geurtjes die van onder de grote kamelen-tent vandaan komen.
Je vind daar heerlijke producten zoals verse paddenstoelen, maaltijden van Traiteur De Ceuvel, natuurwijnen en seizoensgroenten. De producten zullen wekelijks enigszins wisselen zodat je iedere keer weer nieuwe (duurzame) dingen kunt ontdekken.
Tijden: donderdag en vrijdag van 17:00 – 20:00 uur // zaterdag en zondag van 12:00 – 20:00
Meer informatie vind je hier > 

Go Go Goes Streetfood

Elk weekend, vrijdag t/m zondag haal je hier de lekkerste Indonesische gerechten af van Go Go Gado Gado in de BAR van Gebrouwen door Vrouwen op de Jan Pieter Heijestraat (West). Natuurlijk in combinatie met heerlijke biertjes van de bar!
Deze week op het menu? Rendagn, Ayam Goreng Ketjap en Urap Urap (vega). Alle producten komen van locals en we beloven: ze zijn om te smullen!
Let op: langskomen kan hier altijd, maar wil je verzeker zijn van eten? Bestel dan van tevoren!
Meer informatie vind je hier > 
 

Rondstruinen op markten

Wil jij van boodschappen doen hét uitje van het weekend maken? We hebben een lijstje gemaakt met onze favoriete weekendmarkten. Niets lekkerders dan op zaterdag of zondagmiddag struinen langs allerlei verschillende kraampjes toch?

De Dappermarkt: open op maandag t/m zaterdag – Dapperstraat 279, Amsterdam Oost

Reuringmarkt: zaterdagmarkt op IJburg – Joris Ivensplein, Amsterdam Noord

Ten Kate markt: open op maandag t/m zaterdag – Ten Katestraat 34, Amsterdam West

Pekmarkt: open op woensdag, vrijdag en zaterdag – Van der Pekstraat, Amsterdam Noord

Zuidermrkt: open op zaterdag – Jacob Obrechtstraat & Johannes Verhulststraat, Amsterdam Zuid

Tip van ons! Combineer je bezoekje aan de Zuidermrkt met een wandeling in het Vondelpark!

Albert Cupy markt: open maandag t/m zaterdag – Albert Cuypstraat, Amsterdam Zuid

Lindengracht: open op zaterdag – Lindengracht 4B, Amsterdam Centrum 

Noordermarkt: open op maandag en zaterdag – Noordermarkt, Amsterdam Centrum

Zin in een mooie wandeling? Vind hier dé parken in Amsterdam om te bezoeken >
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 13, 14 en 15 november. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips