5

5 x TOFFE WEBSHOPS VOOR BRUILOFT JURKJES

online winkel bruiloftgast - bruiloft kleding dames - bruiloft outfit jurk - bruiloft winkel

Je favoriete koppel, een collega of familielid stapt officieel in het huwelijksbootje & je bent op zoek naar een leuk jurkje. Maar waar zoek je naar een outfit die past bij het seizoen, de dresscode van de bruiloft en bij jou als persoon? Wij zetten 5 x toffe webshops voor bruiloft jurkjes als gast op een rijtje.

Van bekende tot minderbekende online winkels: dit zijn 5 x toffe webshops voor bruiloft jurkjes als gast te shoppen! >

ASOS

Bij ASOS heb je pagina’s vol kledingstukken in verschillende stijlen en voor verschillende seizoenen. Van cocktail jurken en A-jurkjes tot damespakken en accessoires. Grote kans dat jouw droom bruiloftsjurk als gast hier tussen staat!

Ook leuk! 12 x huwelijkscadeaus voor ieder budget >

Geraffineerde eenvoud, bloemenprintjes en vergulde glamour! Bij & Other Stories is de collectie zorgvuldig samengesteld. Zodat jij er betoverend uitziet op de bruiloft van je familielid, je beste vriend(in) of van je collega.

Esuals

Dit online boetiekje vind je fysiek in hartje Kerkdriel in Gelderland. Maar de Girls Who die daar niet vandaan komen, kun je online de leukste jurkjes kopen voor elke gelegenheid. Zo ook voor een bruiloft gast jurk in de wedding season collectie.

JJ’s house

Bij JJ’s house zijn ze gespecialiseerd in bruiloft jurken. Deze online winkel voor bruiloft gasten heeft allerlei filters waar jij aan kunt geven of je een jurkje voor de moeder van de bruid, een jurk als huwelijksgast of meisjesjurken wilt. Maar bijvoorbeeld ook wát voor jurk je wilt: een avondjurk, eenvoudige jurk of cocktailjurken.

Na-Kd

Ondanks je bij de online winkel Na-kd niet per se kan filteren op bruiloft jurkjes, vind je in de collectie genoeg leuke exemplaren die je aan kunt op een bruiloft. Jurkjes met felle kleuren, strakke of a-vormige exemplaren, mooie jurk bruiloft voor de herfst en voor de lente: je vindt hier van alles!

En, bij welke leuke webshops voor bruiloft jurkjes scoor jij hét perfecte gastsoutfit?

Meer shoppen! 16 x leuke boutique shops in Amsterdam >

CategoriesDress Up